New Era of Naruto.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

New Era of Naruto.

Forum gry New Era of Naruto.

IndeksLolLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Skarga na Fanatyka

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
maniek51362
Chunin
maniek51362

Liczba postów : 204

Skarga na Fanatyka Empty
PisanieTemat: Skarga na Fanatyka   Skarga na Fanatyka Icon_minitimeWto 15 Maj - 11:47

Wyzywa
Skarga na Fanatyka Aaaaasss
Powrót do góry Go down
Hinaru
Moderator
Moderator
Hinaru

Liczba postów : 834

Skarga na Fanatyka Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Fanatyka   Skarga na Fanatyka Icon_minitimeWto 15 Maj - 12:04

Fanatyka , znam odkad zaczał grać , imusiał mieć naprawde zły dzień aby tak przeklinać i wyzywać
Powrót do góry Go down
Fanatyk
Uczeń.

Liczba postów : 6

Skarga na Fanatyka Empty
PisanieTemat: odpowiedz    Skarga na Fanatyka Icon_minitimeWto 15 Maj - 12:12

Dzięki, że napisałeś skargę mi się nie chciało Smile Może opiszę sytuacje.

Expie sobie na Kage Hacie, nagle wbija Dynamo i informuje iż "tu Rafal". Napisałem "siema" i "zajete" a on nie odpisał. Zacząłem bić Tsunade a ten za mnie i "raikiri" i padłem, wracam znowu bije potwora a ten znowu za mnie i mnie zabija. Stoi i się nie rusza,to idę na Kyuubiego a ten za mnie i zabija mnie, padł spotkaliśmy się na 2 piętrze a ten "kurwa nie radze moj naurto" Powiedziałem, że byłem pierwszy i proszę go żeby odszedł albo przynajmniej zachowywał się jak człowiek i nie wtrącał się jak ktoś bije potwora. A ten nic nie odpowiedział, poszedłem bić potwora a ten za mnie i mnie zabił potem blokował przejście jak go odepchnąłem znowu wbił jak waliłem potwora i mnie zabił. Nosz ile można? Zacząłem go wyzywać najpierw od ludzi bez kultury, że zaniża poziom serwa i żeby poszedł na inny oraz iż, że niszczy klimat serwa. Ten zaczął na mnie kurwować, że jestem zerem i żebym się pierdolił Oo Gotowało się we mnie, ale olałem to i poszedłem bić potworka a ten znowu za mnie i mnie zabił, tego to już kur...de nie zdzierżyłem! Zacząłem go wyzywać jak jest na screenie, a ten jak to zauważył to stał się milutki i super grzeczny niczym aniołek.

Rafal, Rafalek i Dynamo to ta sama osoba, jego postaci - Rafalek już został ukarany za złodziejstwo, Rafal irytuje graczy z serwera i niszczy klimat gry, nie ma chyba osoby, która by go nie znała i nie uważała za idiotę, teraz zaczął starać się o tytuł największego fatmana na serwie nową postacią - Dynamo.
jest
Gracz ten niszczy klimat serwa jak już wspominałem, irytuje innych i czerpie z tego radość. Jest największym debilem, noobem i zerem jakiego widziałem. Nie będę go przepraszał, nie będę teraz pisał grzecznie, tylko powtórzę to - jest zerem! Nic nie zmieni mojego zdania, i jeżeli mam dostać za to bana to niech tak będzie, ale ja będę miał czyste sumienie. Prosiłbym tylko Kage, żebyś się zastanowił czy aby na pewno chcesz na serwie takiego gracza.

Wstawiłbym jego piękne odzywki do mnie, ale nie mogę, gdyż padałem przez niego a nie myślałem, że dojdzie do takiej akcji.

Powtórzę jeszcze raz, Rafal, Rafalek, Dynamo jest zerem oraz największym kleszczem tego serwera.

~Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Powrót do góry Go down
Hinaru
Moderator
Moderator
Hinaru

Skarga na Fanatyka Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Fanatyka   Skarga na Fanatyka Icon_minitimeWto 15 Maj - 12:18

Jak bylo tak jak napisal Fanatyk to tez bym sie zdenerwowal , i kto wie czy bym tak samo nie postapil , albo bym zawolal kolegow i bysmy go tak dlugo nekali az by mus ie znudzilo
Powrót do góry Go down
maniek51362
Chunin
maniek51362

Skarga na Fanatyka Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Fanatyka   Skarga na Fanatyka Icon_minitimeWto 15 Maj - 12:24

Czlowieku wiecej klam jak wbilem tam to biles nidaime przeszedlem za drzwi i napisalem siema tu Rafal ...
Potem poszedlem na naruto kyuubi i on za mna , wszedlem w drzwi a on suiganda i padlem . Przyszedlem znow to sie poskarzyl szad'owi .
Po chwili bilem yoidaime i znow zaczol ksuc i fanatyk padl potem podbiegal pod czary i fragi dawal , wiec mu powiedzialem ogarnij sie i kurwa moj naruto kyuubi .
Po 2 min pisze do mnie szad ze mu ksuje , Fanatyk bil nidiame shodaime jiraya i tsunade a ja ich nie bilem wiec bilem naruto i yodaime
Powrót do góry Go down
maniek51362
Chunin
maniek51362

Skarga na Fanatyka Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Fanatyka   Skarga na Fanatyka Icon_minitimeWto 15 Maj - 12:25

Czlowieku nie mialem zadnego bana za zlodziejstwo tylko za obraze typy rzucali itemy na ziemei to bralem inni nie zdazyli maja problema .
Powrót do góry Go down
Hinaru
Moderator
Moderator
Hinaru

Skarga na Fanatyka Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Fanatyka   Skarga na Fanatyka Icon_minitimeWto 15 Maj - 12:28

@ tak tylko ja dawalem te itemy komu innemu a nie tobie Very Happy wtedy
Powrót do góry Go down
Fanatyk
Uczeń.

Liczba postów : 6

Skarga na Fanatyka Empty
PisanieTemat: odp   Skarga na Fanatyka Icon_minitimeWto 15 Maj - 12:29

Piękna historia, napisz książkę :> Jesteś świetny w kłamstwach, musisz grać w karty w "Oszusta".
Powrót do góry Go down
maniek51362
Chunin
maniek51362

Skarga na Fanatyka Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Fanatyka   Skarga na Fanatyka Icon_minitimeWto 15 Maj - 12:58

Hinaru wasz problem od tego jest trade . Dzis dawalem koledze lalki sasori tak jak wy wlasnie i mu wziele .. pech ;]
Powrót do góry Go down
Szad'Rah
Anbu
Szad'Rah

Liczba postów : 530

Skarga na Fanatyka Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Fanatyka   Skarga na Fanatyka Icon_minitimeWto 15 Maj - 13:12

Hmm... ban 1-ego dnia na 1. postaci, wkurzanie ludzi, zaśmiecanie konohy aidami - ogólnie rzecz biorąc niemało masz tych osiągnięć, Rafał. Znam fanatyka od początku (zaczynaliśmy w tym samym momencie xd) i jestem skory uwierzyć jemu. To, że się zdenerwował jest całkiem normalne. Oprócz tego najpierw pisał, że ludzi bez kultury ten serwer nie potrzebuje (i zgadzam się z nim w pełni).

Przypomniała mi się jedna akcja - Hinaru miał w domku 4 naruto kyuubi items, wpuścił Rafała na zdjęcie, a ten mu je ukradł. Ja się pytam co to ma być? Dawinbi?, gdzie roi się od noobów? (Wiem, bo grałem - 3-4 ogarnięte osoby na serwie oprócz mnie).

Pozdrawiam, Szad.
Powrót do góry Go down
https://neonaruto.forumpl.net/u41
maniek51362
Chunin
maniek51362

Skarga na Fanatyka Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Fanatyka   Skarga na Fanatyka Icon_minitimeWto 15 Maj - 13:17

Jakie 4 naruto nic mu nie bralem zrobilem z nim ss a potem wziolem 1 zabuza sworda i jak wbil to mu powiedzialem .
Szad nawet nie masz dowodow ze ja mu cos zabralem . A Fanatyka tez znam bo pomagal mi z aka jak gralem suigetsu , ale fanatyk nei gral potem 2 dni cos takiego i potem juz mialem 1k lv + i sie nie odzywał do mnie .
Powrót do góry Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Liczba postów : 615

Skarga na Fanatyka Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Fanatyka   Skarga na Fanatyka Icon_minitimeWto 15 Maj - 13:36

Poniekąd Fanatyk ma racje bardzo irytujesz graczy i sam tego doświadczyłem na mojej "potajemnej" prywatnej postaci. Co do skargi. Porozmawiam z Fanatykiem ,żeby taka sytuacja się nie powtórzyła. Kolejna taka akcja będzie ukarana banem na 7 dni. Następnym razem bardzo proszę o nagrywanie filmu w celu lepszego dowodu. Zamykam
Powrót do góry Go down
https://neonaruto.forumpl.net
Sponsored content

Skarga na Fanatyka Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Fanatyka   Skarga na Fanatyka Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Skarga na Fanatyka
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Skarga Na Bogeta