A wiec tak, ostatnio robilismy akatsuki, a tym razem zrobimy
Sannina.
Zaczynamy w tym miejscu:
Musimy teraz wybic te potwory, ktore wymienilem na zdjeciu (zaznaczylem kolorami potwory i w ktorym miejscu wystepuja)
Aby przejść ten etap questa na niskich lvlach należy... znaleźć blokera, lub wchodzić, uderzyć kilka razy ze spella i paść. Jest to jednak wielce ryzykowny sposób, ze względu na bug na serwie, przez który czasem ciała po śmierci zamieniają się w ściany, skały, schody lub hamaki(?). Przez to przejście tego etapu może okazać się niemożliwe. Warto jednak dodać, że quest wymaga raczej 1 osoby, która go ogarnie (najczęściej jestem to ja), a reszta trzyma się z tyłu i próbuje nie dać się zabić.
Tutaj przedstawie wam droge, by dojsc do pierwszego z Bossow tego questa. (Itachi Susanoo). Po drodze kolejno bedziemy spotykac :
Kyuubi, Nibi, 2 Akatsuki members, Sanbi i 2 Akatsuki members. Jeżeli jesteś osobą, której ktoś questa blokuje,
pod żadnym pozorem nie zbliżaj się do blokera, nie wyprzedzaj go, rób to co mówi, każdy 'przejaw inicjatywy' z Twojej strony jest tylko utrudnieniem.
Tutaj zdjecie jak wyglada wejscie przed Itachi Susanoo (hity po ~300k):
Teraz droga do drugiego Bossa questa (Gaara Kazekage). Po drodze kolejno spotykamy : Raijuu, Ichibi, Kyuubi, Naruto Kyuubi i Kimimaro last form.
Tutaj zdjecie jak wyglada wejscie przed Gaara Kazekage (hity po ~350k):
Teraz droga do trzeciego Bossa questa (Naruto Sage). Po drodze kolejno spotkamy: Nibi, Sanbi, 3 Akatsuki members, 2 Akatsuki members, Ichibi, Kyuubi.
Tutaj zdjęcie jak wygląda wejście przed Naruto Sage (hity po ~400k):
(Wybaczcie brak samego Boss'a na screenie, ale tak miło wyglądał, że zapomniałem się i go zabiłem ;d)
Teraz droga do czwartego i ostatniego już Bossa tego questa (Sasuke Akatsuki). Po drodze kolejno spotykamy: Raijuu, Ichibi, Ichibi i Sanbi (razem, lecz jeśli będziemy iść powoli, można brać 1 'na klatę'), Nibi i Sanbi (tutaj już można tylko 2 naraz).
Tutaj zdjęcie jak wygląda wejście przed Sasuke Akatsuki (hity po ~400k):
Po zabiciu tego Bossa pozostaje nam uwinąć się z trzema Bijuu naraz - Raijuu, Sanbim oraz Kyuubim. Po tym idziemy wg mapy (właściwie jest to jedyna droga)
i odbieramy nagrody:
Nagrodami są oczywiście:
Sannin Shirt
- Kod:
-
21:08 You see a Sannin Shirt (Arm:100).
100% Magic
Sannin Key, dzięki któremu mamy dostęp do
Misji Rangi S.
Pozdrawiam,
Szad Rah.