| Rozbudowanie mapy | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Xorex Uczeń.
Liczba postów : 16 Join date : 26/05/2012
| Temat: Rozbudowanie mapy Sob 26 Maj - 8:21 | |
| Jestem nowym graczem narazie mam 200 lvl i do tej pory wpadlem na 3 pomysly co do rozbudowania mapy ( na facc wszystko ) po 1 proponowalbym podzielenie mapy z akamaru tam na polnocy wioski na 4 czesci , pierw trzeba bylo by ja powiekszyc i zrobic tak ze w 1 czesci byly by zwykle male akamaru / w 2 czesci male rozowe akamaru / w 3 czesci te co sa teraz / a w 4 czesci mogly by byc Kuromaru (pies matki kiby taki czarny fajny ) robienie wtedy misji na 150 pawow bylo by ciekawsze i mozna bylo by ja zrobic na 400 pawow ale za wieksza nagrode i np z Kuromaru wypadalo by po 4-5 ale bylby duzo silniejszy jako 2 i 3 pomysl proponuje do purple wolfow >> od wiochy dodac -1 / +1 tak samo do orosow tam nad nimi poniewaz jak robilem z nimi misje bylo to strasznie meczace gdy na respie jest 10 potowrkow a mapa mogla by wygladac tak samo tylko ze miec pare pieter jak narazie to wszystko wbije wiekszy lvl to zaproponuje cos nowego | |
|
| |
Mapo Anbu Team.
Liczba postów : 404 Join date : 18/04/2012
| Temat: Re: Rozbudowanie mapy Sob 26 Maj - 8:40 | |
| Co do 1 pomysłu bardzo mi się podoba,ale z tego co wiem trzeba robić wtedy grafiki do tych stworów. a co do 2 pomysłu jest dużo purple wolf. polecam ci anni 100lvl a na oro to na kiri.
pozdrawiam | |
|
| |
Xorex Uczeń.
Liczba postów : 16 Join date : 26/05/2012
| Temat: Re: Rozbudowanie mapy Sob 26 Maj - 8:42 | |
| No trzeba by bylo , myslalem ze jest ktos kto sie tym zajmuje | |
|
| |
Admin Admin
Liczba postów : 615 Join date : 17/04/2012 Skąd : Kraków
| Temat: Re: Rozbudowanie mapy Sob 26 Maj - 8:45 | |
| Co do pomysłów z Akamaru to uważam ,że są świetne i być może uda się coś z tym zrobić. Trzeba tylko mieć na uwadze to ,że mało kto tam expi. To miejsce odwiedzane tylko i wyłącznie przy wykonywaniu misji. Kolejna aktualizacja "czerwcowa" jest co prawda przeznaczona na balans profesji i nową mapę dla Pacc ponieważ w majowej aktualizacji 90% zostało dodane na faccu. Aczkolwiek myślę ,że zajmę się tym bo warto. Myślałem kiedyś żeby również zrobić moby Kiba and Akamaru. Coś pomyśle na pewno Dzięki za pomysł. | |
|
| |
Szad'Rah Anbu
Liczba postów : 530 Join date : 04/05/2012 Age : 27 Skąd : Wisla
| Temat: Re: Rozbudowanie mapy Sob 26 Maj - 9:00 | |
| Wiem, ze to by bylo trudne, ale myslalem nad questem typu : Arena. Byloby 10 roomow, mianowicie wszystkie Bijuu po kolei + na koncu Juubi. Dajmy na to, ze jego sila bylaby taka jak 1,5 Sasuke Akatsuki. Wiem, ze to trudne, ale kiedys dalibysmy rade | |
|
| |
Mapo Anbu Team.
Liczba postów : 404 Join date : 18/04/2012
| Temat: Re: Rozbudowanie mapy Sob 26 Maj - 9:07 | |
| hm trudne by to nie było . A mam nawet na to pomysł dobry XD | |
|
| |
Szad'Rah Anbu
| Temat: Re: Rozbudowanie mapy Sob 26 Maj - 9:08 | |
| Nie mowie o samym quescie, ale zeby dodac Juubiego | |
|
| |
Admin Admin
Liczba postów : 615 Join date : 17/04/2012 Skąd : Kraków
| Temat: Re: Rozbudowanie mapy Sob 26 Maj - 9:10 | |
| OO tak pomysł z areną bardzo mi się podoba. Nawet wiem jak to zrobić Zaczynało by się np od Kyuubiego kończąc na Sasuke Akatsuki Chętnie to dodam i dziś biorę się za robotę. | |
|
| |
Szad'Rah Anbu
| Temat: Re: Rozbudowanie mapy Sob 26 Maj - 9:11 | |
| Hehe, no to fajnie Tylko wlasnie fajnie by bylo, jakby bylo cos trudniejszego od Saska Aka, bo on dla mnie np jest dosyc latwy ;/ Dlatego dalem pomysl z Juubim Ale wiem, z grafiki, skrypty itd, to troche czasu jest | |
|
| |
Senjuu Jonin
Liczba postów : 452 Join date : 05/05/2012
| Temat: Rozbudowanie mapy Sob 26 Maj - 10:23 | |
| Kiedyś chciałem arene zaproponować, bo też wydawała mi się dobrym pomysłem - dalej tak twierdze. Wg. mnie mogłoby to być tak jak już jest. 10 mobów.
Ichibi, Nibi, Sanbi, Gobi, Kyuubi, Itachi Susanoo, Kazekage Gaara, Naruto Sage Mode, Sasuke Akatsuki, 3x Event mob (hity ma zerowe, ale dużo hp co było by kwestią czasu). Od razu mówie że nie trzeba dorabiać grafik, co zajmuje trochę czasu. | |
|
| |
Szad'Rah Anbu
| Temat: Re: Rozbudowanie mapy Sob 26 Maj - 10:29 | |
| Bardzo fajny pomysl. Jestem za. Mozna wprowadzic ten pomysl, co podal Volt. | |
|
| |
Sasuke Chunin
Liczba postów : 233 Join date : 29/04/2012 Age : 58 Skąd : Z Dupy
| Temat: Re: Rozbudowanie mapy Sob 26 Maj - 10:39 | |
| Ale też można by było na arenie dać coś dla low lv | |
|
| |
Senjuu Jonin
| Temat: Rozbudowanie mapy Sob 26 Maj - 11:11 | |
| No to Areny: I Arena: 12mobów: Sasori, Kisame, Konan, Zetsu, Deidara, Kakuzu, Pein, Itachi, Tobi, Haku, Orochimau Od: 400lvl II Arena: 10mobów: 2x Yamato, Temari, Kakashi, Jiraya, Tsunade, Shodaime, Nidaime, Yoindaime, Naruto Kyuubi Od: 900lvl III Arena: Ichibi, Nibi, Sanbi, Gobi, Kyuubi, Itachi, Gaara, Naruto, Sasuke, 3x Event Mob | |
|
| |
Sasuke Chunin
Liczba postów : 233 Join date : 29/04/2012 Age : 58 Skąd : Z Dupy
| Temat: Re: Rozbudowanie mapy Sob 26 Maj - 11:19 | |
| - Senjuu napisał:
- No to Areny:
I Arena: 12mobów: Sasori, Kisame, Konan, Zetsu, Deidara, Kakuzu, Pein, Itachi, Tobi, Haku, Orochimau Od: 400lvl
II Arena: 10mobów: 2x Yamato, Temari, Kakashi, Jiraya, Tsunade, Shodaime, Nidaime, Yoindaime, Naruto Kyuubi Od: 900lvl
III Arena: Ichibi, Nibi, Sanbi, Gobi, Kyuubi, Itachi, Gaara, Naruto, Sasuke, 3x Event Mob Ten pomysł mi się podoba | |
|
| |
$wirus'eq Chunin
Liczba postów : 222 Join date : 07/05/2012 Skąd : biorą: się: dzieci?
| Temat: Re: Rozbudowanie mapy Sob 26 Maj - 12:42 | |
| chciauem cos napisac ale mi nie wyszou | |
|
| |
Senjuu Jonin
| Temat: Rozbudowanie mapy Sob 26 Maj - 15:24 | |
| Co za idiota... Sasuke, dzięki, ale pomysł z III częściami Areny wziąłem z innego OTS'a. Wydaję mi się że na co jakiś lvl to Arena to bardzo dobry Quest. Gdyby mobów było trochę więcej i gdyby niektóre były mocniejsze to może i IV a nawet V arene by się dało zrobić.
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Rozbudowanie mapy | |
| |
|
| |
| Rozbudowanie mapy | |
|