New Era of Naruto.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

New Era of Naruto.

Forum gry New Era of Naruto.

IndeksLolLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Zawiedliście mnie.

Go down 
+2
Wilku III
Admin
6 posters
AutorWiadomość
Admin
Admin
Admin
Admin

Liczba postów : 615

Zawiedliście mnie. Empty
PisanieTemat: Zawiedliście mnie.   Zawiedliście mnie. Icon_minitimePią 1 Cze - 19:17

Chciałem tylko powiedzieć ,że jest mi bardzo przykro z waszej frekwencji w grze podczas eventu. Bardzo się staram aby wszystko było w 100% dobrze zrobione. W tym tygodniu jestem po operacji dokładam ,wszelkich starań żeby wszystko było super a tu taka sytuacja. No cóż... oznacza to chyba ,że nie ma sensu więcej robić takich eventów.

Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Pią 1 Cze - 19:33, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
https://neonaruto.forumpl.net
Wilku III
Genin
Wilku III

Liczba postów : 121

Zawiedliście mnie. Empty
PisanieTemat: Re: Zawiedliście mnie.   Zawiedliście mnie. Icon_minitimePią 1 Cze - 19:31

W końcu piątek.
Powrót do góry Go down
Senjuu
Jonin
Senjuu

Liczba postów : 452

Zawiedliście mnie. Empty
PisanieTemat: Zawiedliście mnie.   Zawiedliście mnie. Icon_minitimePią 1 Cze - 19:32

Ja to z kirinem nie bardzo mogę bić te moby. Jakby te prezentacje, filmiki, albumy się skończyły to może Very Happy Jutro się to nadrobi Cool
Powrót do góry Go down
Mapo
Anbu Team.
Anbu Team.
Mapo

Liczba postów : 404

Zawiedliście mnie. Empty
PisanieTemat: Re: Zawiedliście mnie.   Zawiedliście mnie. Icon_minitimePią 1 Cze - 19:41

Ja i inni anbu staraliśmy się jak najwięcej mówić o tym,ale duża liczba osób nie przyszła
Powrót do góry Go down
Sasuke
Chunin
Sasuke

Liczba postów : 233

Zawiedliście mnie. Empty
PisanieTemat: Re: Zawiedliście mnie.   Zawiedliście mnie. Icon_minitimePią 1 Cze - 20:14

Ehh o co biega?
Powrót do góry Go down
Senjuu
Jonin
Senjuu

Liczba postów : 452

Zawiedliście mnie. Empty
PisanieTemat: Zawiedliście mnie.   Zawiedliście mnie. Icon_minitimePią 1 Cze - 20:57

Za mało dziś grałeś. Kage się starał żeby event wypadł jak najlepiej, a ty nawet nie raczyłeś się pojawić Razz
Powrót do góry Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Liczba postów : 615

Zawiedliście mnie. Empty
PisanieTemat: Re: Zawiedliście mnie.   Zawiedliście mnie. Icon_minitimePią 1 Cze - 21:00

Nie chodzi nawet już o to zalogowanie do gry i siedzenie ciągłe bo wiadomo nie każdy ma czas np tak jak ja. Ale jak widzicie poświęcam go dla was i na serwera ,a tak mało osób było dziś online Sad Może jutro frekwencja będzie większa i liczę na to.
Powrót do góry Go down
https://neonaruto.forumpl.net
Hinaru
Moderator
Moderator
Hinaru

Liczba postów : 834

Zawiedliście mnie. Empty
PisanieTemat: Re: Zawiedliście mnie.   Zawiedliście mnie. Icon_minitimePią 1 Cze - 21:01

mi sie wvent podoobal
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Zawiedliście mnie. Empty
PisanieTemat: Re: Zawiedliście mnie.   Zawiedliście mnie. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Zawiedliście mnie.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Wyzywanie mnie