New Era of Naruto.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

New Era of Naruto.

Forum gry New Era of Naruto.

IndeksLolLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Pomoc dla Kamse.

Go down 
+2
Admin
Wilku III
6 posters
AutorWiadomość
Wilku III
Genin
Wilku III

Liczba postów : 121

Pomoc dla Kamse. Empty
PisanieTemat: Pomoc dla Kamse.   Pomoc dla Kamse. Icon_minitimeNie 3 Cze - 19:29

Tak jak w w tytule, chodzi o pomoc dla naszego miszcza.
Tu możecie się pochwalić w czym jesteście dobrzy.(chyba tak to sie pisze)
Może ja zacznę.
Mogę pomoc w robieniu map(od razu mówię że nie robię takich mapek jakie do tej pory były robione [tak zwane pokoiki])
Pixel Art - uczę się(mam kilka swoich "oczek w głowie"
Mam parę grafik które mogły by zostać wykorzystane na servie.
To chyba na tyle.
Powrót do góry Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Liczba postów : 615

Pomoc dla Kamse. Empty
PisanieTemat: Re: Pomoc dla Kamse.   Pomoc dla Kamse. Icon_minitimeNie 3 Cze - 19:30

Wilku dziękuje za założenie tego tematu. Już plusujesz ,ale powiem ci tak ,że oprócz robienia map raczej nikt nic nie potrafi innego.
Powrót do góry Go down
https://neonaruto.forumpl.net
Mapo
Anbu Team.
Anbu Team.
Mapo

Liczba postów : 404

Pomoc dla Kamse. Empty
PisanieTemat: Re: Pomoc dla Kamse.   Pomoc dla Kamse. Icon_minitimeNie 3 Cze - 19:30

Ja też jestem dobry w mapach można zobaczyć moje dzieło na forum.
Powrót do góry Go down
maniek51362
Chunin
maniek51362

Liczba postów : 204

Pomoc dla Kamse. Empty
PisanieTemat: Re: Pomoc dla Kamse.   Pomoc dla Kamse. Icon_minitimePon 4 Cze - 14:42

Wilku po pierwsze pisze sie mistrz a nie miszcz xd

Ja tam reklamuje serwer jakby bylo z 10 reklamatorow to by sie serw szybko rozwinol prawda Very Happy??
Powrót do góry Go down
Senjuu
Jonin
Senjuu

Liczba postów : 452

Pomoc dla Kamse. Empty
PisanieTemat: Pomoc dla Kamse.   Pomoc dla Kamse. Icon_minitimePon 4 Cze - 14:44

No właśnie nie koniecznie, bo wiele osób pisze "wypier... z tym serwem" albo "grałem tam ale exp za duży" Owszem znajdzie się czasem jakiś 45lvl co nie będzie chciał grać i zobaczy co jest tutaj. Wg mnie exp by mógł zostać zmniejszony do x2/x3.
Powrót do góry Go down
maniek51362
Chunin
maniek51362

Pomoc dla Kamse. Empty
PisanieTemat: Re: Pomoc dla Kamse.   Pomoc dla Kamse. Icon_minitimePon 4 Cze - 14:50

chyba powiekszony ;x i dodac nowe transy xd
Powrót do góry Go down
Senjuu
Jonin
Senjuu

Pomoc dla Kamse. Empty
PisanieTemat: Pomoc dla Kamse.   Pomoc dla Kamse. Icon_minitimePon 4 Cze - 14:52

Tak kuffa...mi się już expić nie chce a ty mówisz powiększony. Powiększyć to ty se możesz... Very Happy
Powrót do góry Go down
Mapo
Anbu Team.
Anbu Team.
Mapo

Pomoc dla Kamse. Empty
PisanieTemat: Re: Pomoc dla Kamse.   Pomoc dla Kamse. Icon_minitimePon 4 Cze - 14:59

Tak zmniejszyć exp to dobry pomysł,bo jak ludzie wchodzą i widza 3k to im się odechciewa.
Powrót do góry Go down
maniek51362
Chunin
maniek51362

Pomoc dla Kamse. Empty
PisanieTemat: Re: Pomoc dla Kamse.   Pomoc dla Kamse. Icon_minitimePon 4 Cze - 15:03

jak zmniejszyc exp to res musi byc ... bo wy macie po 3k juz a taki typ co wbije bedzie sie bardziej trudzil.
Powrót do góry Go down
Mapo
Anbu Team.
Anbu Team.
Mapo

Pomoc dla Kamse. Empty
PisanieTemat: Re: Pomoc dla Kamse.   Pomoc dla Kamse. Icon_minitimePon 4 Cze - 15:08

No to oczywiste,że wtedy reset. Napisalem temati tylko 1 osoba na 6 sięzgodziłą i nie ma.
Powrót do góry Go down
Senjuu
Jonin
Senjuu

Pomoc dla Kamse. Empty
PisanieTemat: Pomoc dla Kamse.   Pomoc dla Kamse. Icon_minitimePon 4 Cze - 15:14

A jak trzeba to ja mogę przystać na reset. Albo każdemu obniżyć (tym ponad 2.5k) lvl do 200lvla. I exp x2 dać. Itemki jeśli trzeba również mogę oddać.
Powrót do góry Go down
Mapo
Anbu Team.
Anbu Team.
Mapo

Pomoc dla Kamse. Empty
PisanieTemat: Re: Pomoc dla Kamse.   Pomoc dla Kamse. Icon_minitimePon 4 Cze - 15:25

Jak juz restart to od 0 wszystko.
Powrót do góry Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Pomoc dla Kamse. Empty
PisanieTemat: Re: Pomoc dla Kamse.   Pomoc dla Kamse. Icon_minitimePon 4 Cze - 15:26

Nie będzie żadnego restartu skończcie z tym. Ludzie później patrzą na forum i przestają grać przez takie komentarze.
Powrót do góry Go down
Mapo
Anbu Team.
Anbu Team.
Mapo

Pomoc dla Kamse. Empty
PisanieTemat: Re: Pomoc dla Kamse.   Pomoc dla Kamse. Icon_minitimePon 4 Cze - 15:27

Usuń wszystkie komentarze Smile
Powrót do góry Go down
Senjuu
Jonin
Senjuu

Pomoc dla Kamse. Empty
PisanieTemat: Pomoc dla Kamse.   Pomoc dla Kamse. Icon_minitimePon 4 Cze - 15:31

Ale Kage, dlaczego exp nie mógłby być mniejszy? Przecież grałoby się o wiele lepiej. A tak to wbijam 2.5k - 3k i nie mam gdzie expic.
Powrót do góry Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Pomoc dla Kamse. Empty
PisanieTemat: Re: Pomoc dla Kamse.   Pomoc dla Kamse. Icon_minitimePon 4 Cze - 15:34

Lepiej się weźcie za reklamę. Gdyby wszyscy z teamu reklamowali to dziś byśmy nie borykali się z tym problemem. Dark bardzo się proszę o napisanie tematu w odpowiednim dziale ,aby każdy z naszego teamu Anbu,Banner oraz próbni Anbu napisali kiedy reklamują i gdzie. Jest to obowiązkowe w tej sytuacji. Jeżeli ktoś się sprzeciwi będziemy musieli się pożegnać. Wybaczcie ale to jedyne wyjście teraz z problemu. Proszę zrobić dla mnie rozpiske jaki gracz o której godzinie i gdzie reklamuje i podesłać mi wieczorem. Nie ma tak ,że ktoś pisze reklamuje jak mam czas tylko ma być podana dokładna godzina o której i gdzie reklamuje bo będę ich sprawdzał.
Powrót do góry Go down
Wilku III
Genin
Wilku III

Liczba postów : 121

Pomoc dla Kamse. Empty
PisanieTemat: Re: Pomoc dla Kamse.   Pomoc dla Kamse. Icon_minitimePon 4 Cze - 18:34

@ miszcz - to było specjalnie.

Tematy jest nie co inny, ale okeej.
Powrót do góry Go down
Hinaru
Moderator
Moderator
Hinaru

Liczba postów : 834

Pomoc dla Kamse. Empty
PisanieTemat: Re: Pomoc dla Kamse.   Pomoc dla Kamse. Icon_minitimePon 4 Cze - 19:55

jezu czy wy nie rozumiecie ze now ots nie jest pod maly exp ? o kage czli moj pomysl z tym reklamowaniem spodobal ci sie
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Pomoc dla Kamse. Empty
PisanieTemat: Re: Pomoc dla Kamse.   Pomoc dla Kamse. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Pomoc dla Kamse.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Kamse... co ty robisz
» Pomoc Szada