New Era of Naruto.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

New Era of Naruto.

Forum gry New Era of Naruto.

IndeksLolLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Pomysly by Szad

Go down 
+3
maniek51362
Mapo
Szad'Rah
7 posters
AutorWiadomość
Szad'Rah
Anbu
Szad'Rah

Liczba postów : 530

Pomysly by Szad Empty
PisanieTemat: Pomysly by Szad   Pomysly by Szad Icon_minitimeSro 6 Cze - 6:50

Wiec tak, mam pare pomyslow co do servera, aby sie rozwinal.

Po 1. Zrobic system Reborn. Chodzilo by o to, ze wbijamy np 1500 lvl i aby zrobic Reborn musimy przejsc nawet trudny, ale bez przesady quest.
Dla nie wtajemniczonych. Reborn polega na tym, ze z np : 3500 lvla spada nam do 1, ale mamy tyle samo hp i many co wczesniej.

Po 2. Zrobic cos typu Hero Water, tylko drozsze i dropi np : 1 z kazdego Itasia, Gaary, Naruto i Sasuke (czasami 2 z niego). Chodzi o to, zeby zawsze dawaly 100%. Ten pomysl raczej bedziesz musial byv wprowadzony, jezeli wprowadzimy pomysl nr 1 Very Happy

Po 3. Dodac potwory i bardziej rozlegle Expy. Np takie, aby mogly biegac 4-5 osob.

Po 4. Jakos naprawic system PVP. Jezeli trzeba zmniejszyc ilosc hp i many na lvl, to ja jestem nawet za resetem. Ale, zeby ten reset nie byl taki hardcorowy, to moze itemy, kasa itd zostanie. Mysle, ze to poprawiloby ilosc graczy. Moje zdanie Very Happy

Po 5. Tak jak juz moi koledzy podali, system Kill's Quest'ow (zabij 100 X, aby dostac nagrode). I taki NPC Kill's Quest powinien byc w Temple i dawac nam nowe zadania na 50, 100, 200, 350, 500, 600, 800, 1000lvli (i tak dalej).

Po 6. Powinno byc zakazane zakladanie gildii bez wpisania tego na forum. Dlaczego? Poniewaz wiele graczy chcialoby tutaj miec jakis fajny system PVP, a do tego wchodzi Wojna Gildii. Jezeli gracze z poziomami beda zakladac wlasne gildie, to potem tych gildii bedzie 100 i zasmieca jedynie date...

Po 7. Wieksza ilosc samych questow na rozne itemy, co idzie z tym dorobienie itemow.

Po 8. Zrobic Quest'y w taki sposob, aby byl wybor drogi, bo jak jest jedynie jedna droga, to trzeba jedynie isc i zabijac potwory. Szczerze, to nie jest takie ciekawe. Jakbysmy zabladzili i musielibysmy szukac dluzej drogi, to by bylo bardzo ciekawe.

Po 9. Upgrade system. Quest polegajacy na np : Przynies mi 50 kyuubi items, a bedziesz mogl ulepszyc jedna bron na +1. Potem np na +2 trzeba przyniesc 30-40 Itachi Susanoo Misji. Oczywiscie te + dawalaby 5%, ale zawsze by sie udawaly.

Po 10. System transformacji po quescie. Polega na tym, ze musimy wziasc jakies 4-5 osob i isc na bardzo trudnego questa od np : 2,5k poziomu i gdy damy rade go zrobic, to dostajemy nowego transforma, ktory daje wieksze/szybsze hity i troszke hp i many.

Po 11. Tak jak 10, tylko z czarami.

Powrót do góry Go down
https://neonaruto.forumpl.net/u41
Mapo
Anbu Team.
Anbu Team.
Mapo

Liczba postów : 404

Pomysly by Szad Empty
PisanieTemat: Re: Pomysly by Szad   Pomysly by Szad Icon_minitimeSro 6 Cze - 14:20

1. Nie bo to nie dragon ball
2.To jeszcze ujdzie
3.Tak zgadzam się
4.zgadzam się z tym
5.Zgadzam się z tym
6.Nie wiem,to nie ma znaczenia
7.Można by było zrobić
8.Też można,ale nie koniecznie.
9.Bez sensu jak dla mnie nie wiem jak inni
10.bez sensu to nie dragon ball
11.Też z dragon ball wzięte. więc nie
Powrót do góry Go down
maniek51362
Chunin
maniek51362

Liczba postów : 204

Pomysly by Szad Empty
PisanieTemat: Re: Pomysly by Szad   Pomysly by Szad Icon_minitimeSro 6 Cze - 14:39

1. nie zgadzam sie
reszta zgadzam sie
Powrót do góry Go down
Senjuu
Jonin
Senjuu

Liczba postów : 452

Pomysly by Szad Empty
PisanieTemat: Pomysly by Szad   Pomysly by Szad Icon_minitimeSro 6 Cze - 16:40

Wg. mnie 1 pomysł jest najlepszy. Jak go przeczytałem postanowiłem czytać dalej Very Happy
Co do innych pomysłów to jedynie z ubijaniem mobów i przynoszenie z nich itemków (np 50 Kyuubi bone)
I oczywiście więcej questów.
Powrót do góry Go down
Darksess
Uczeń.

Liczba postów : 21

Pomysly by Szad Empty
PisanieTemat: Re: Pomysly by Szad   Pomysly by Szad Icon_minitimeSro 6 Cze - 17:33

Patrzycie na głupie DB, ale nie patrzycie na realia w Naruto. Pomysły, które podał Szad są ok. w Naruto również sa pigułki wzmacniające i kto wie jakie jeszcze są ; ). Transy tak samo. Jeśli Naruto jest w Sage Modzie albo Kabuto w full Sannin Mode to przepraszam, ale jest na pewno znacznie większa prędkość. Dodatkowo bym dodał, że mogłyby być questy na spelle. W końcu to nasze postaci ;P. Dla każdej profesji powinien być inny quest, ale mimo to powinno to być takie jakby Anni Wink. Mowa tu o questach na nie. Zbieramy ekipke 8 osób np i się leci na questa , ciężko ubija potwory no np taki Naruto full Kyuubi Mod (jak teraz w mandze) i trza go pokonać ; ) i nie jednego , a kilka ; P. Kill Questy dobra rzecz. Na zarabianie golda itp ; ) . Po zrobieniu zaś Kill Questów można zrobić Mysterious Questy jak zabijanie np takich Naruto w Kyuubi Mode ; ) czy np 1000 itachi susanoo =D wszystko da się zrobić ; )

To taka moja krótka wypowiedź. Ja bym jeszcze dodał więcej spelli dla każdej profesji i nie tylko na hlvl. Na niektóre moby np nie działał mi Katon x) co było zabawne , skoro to ogień... Jeden z najmocniejszych żywiołów. ; )

Pozdrawiam.
Darks= D
Powrót do góry Go down
maniek51362
Chunin
maniek51362

Liczba postów : 204

Pomysly by Szad Empty
PisanieTemat: Re: Pomysly by Szad   Pomysly by Szad Icon_minitimeSro 6 Cze - 17:48

I dodac nowe postacie przynajmniej 2 Very Happy Ja bym proponowal hinate i ten ten .
Powrót do góry Go down
Sasuke
Chunin
Sasuke

Liczba postów : 233

Pomysly by Szad Empty
PisanieTemat: Re: Pomysly by Szad   Pomysly by Szad Icon_minitimeSro 6 Cze - 17:57

DO hinaty nie ma co transf dawać
Moze Kankuro
Powrót do góry Go down
Hinaru
Moderator
Moderator
Hinaru

Liczba postów : 834

Pomysly by Szad Empty
PisanieTemat: Re: Pomysly by Szad   Pomysly by Szad Icon_minitimeSro 6 Cze - 18:09

co do postaci to napewno konohamaru.

a co do pomyslow szada to ze wszystkimi sie zgadzam. chcialbym aby bylo trudniej , a nie ze teki 3k bieze 5 itasiow na klate
Powrót do góry Go down
Senjuu
Jonin
Senjuu

Liczba postów : 452

Pomysly by Szad Empty
PisanieTemat: Pomysly by Szad   Pomysly by Szad Icon_minitimeSro 6 Cze - 18:52

Jeśli już mówimy o postaciach to Ten Ten (grafika już jest), będzie miała duże hity z łapy i jutsu ze zwoji. Co do rugiej profesji hmm dodałbym Temari. Postać z wachlarzem na pewno by się przydała, zwłaszcza, że jest item temari fan. I jutsu to byłyby jakieś Fuutony.
Powrót do góry Go down
Szad'Rah
Anbu
Szad'Rah

Pomysly by Szad Empty
PisanieTemat: Re: Pomysly by Szad   Pomysly by Szad Icon_minitimeSro 6 Cze - 19:03

Zacznę tak. Dziekuje za miłe komentarze, ale jak zawsze doczepie sie do jednej rzeczy.

Chodzi mi o zdanie Darkahinobi'ego. A co? Na Naruto nie moze byc reba? Dla mnie reborn na serverach, to najlepsza rzecz.

PS : Sory, ze w złym miejscu dałem temat. Kamse, jak możesz, to przenies to do pomysłów. Albo każdy inny mod Very Happy
Powrót do góry Go down
Sasuke
Chunin
Sasuke

Liczba postów : 233

Pomysly by Szad Empty
PisanieTemat: Re: Pomysly by Szad   Pomysly by Szad Icon_minitimeSro 6 Cze - 19:03

KOnohamaru
1.Jakie transfy?
2.Jakie Jutsu?
Powrót do góry Go down
Hinaru
Moderator
Moderator
Hinaru

Pomysly by Szad Empty
PisanieTemat: Re: Pomysly by Szad   Pomysly by Szad Icon_minitimeSro 6 Cze - 21:35

jutsu , rasengan , orioke no jutsu , kage bushin no jutsu ;D , cos takiego jak naruto mass kid , i ognisty rasnegan , gdzies czytalem ze potem bedzie go umial ;D
Powrót do góry Go down
Szad'Rah
Anbu
Szad'Rah

Pomysly by Szad Empty
PisanieTemat: Re: Pomysly by Szad   Pomysly by Szad Icon_minitimeCzw 7 Cze - 7:08

Jeszcze mam 1 pomysl z 2 opcjami.

Albo mozna zrobic 3 servery :

Non-PVP (mniejszy exp o polowe)

PVP (normalny)

PVP-Enfo (wiekszy o polowe)

Mozna tez zrobic, ze od 6-14(non-pvp) 14-22(pvp) 22-6(pvp-enfo)

Fajnie by bylo Very Happy
Powrót do góry Go down
Hinaru
Moderator
Moderator
Hinaru

Pomysly by Szad Empty
PisanieTemat: Re: Pomysly by Szad   Pomysly by Szad Icon_minitimeCzw 7 Cze - 7:51

a wedlug mnie pvp tylko na arenie, bo beda takie debile jak kamilos i wbija 3k i beda sie wrzywac na malyvh lvl , przezco stracimy graczy
Powrót do góry Go down
Szad'Rah
Anbu
Szad'Rah

Pomysly by Szad Empty
PisanieTemat: Re: Pomysly by Szad   Pomysly by Szad Icon_minitimeCzw 7 Cze - 7:55

Dlatego najlepiej 3 servy, Ci co wola granie bez pvp, to ida na non, inni wola lekkie pvp, a znowu taki ja chetnie zagram na servie, gdzie sie dostaje lvl za bicie innych graczy.

+ mozna zrobic, ze mozna sie bic jedynie, gdy roznica miedzy lvlami wynosi 300-400 lvli.
Powrót do góry Go down
Hinaru
Moderator
Moderator
Hinaru

Pomysly by Szad Empty
PisanieTemat: Re: Pomysly by Szad   Pomysly by Szad Icon_minitimeCzw 7 Cze - 7:57

o to z roznica lvl jest fajne
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Pomysly by Szad Empty
PisanieTemat: Re: Pomysly by Szad   Pomysly by Szad Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Pomysly by Szad
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» PS CS5 by Szad