| Seria Lets Play NeoNaruto. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Admin Admin
Liczba postów : 615 Join date : 17/04/2012 Skąd : Kraków
| Temat: Seria Lets Play NeoNaruto. Sro 13 Cze - 18:09 | |
| Witam od dawna już planowałem zrobić serie Lets Play i pokazać nowym jak się gra. Chciałbym was zapytać jaką profesją mam grać? I czy macie jakieś propozycje co do tego lets playa. | |
|
| |
Mapo Anbu Team.
Liczba postów : 404 Join date : 18/04/2012
| Temat: Re: Seria Lets Play NeoNaruto. Sro 13 Cze - 18:14 | |
| hmm..Graj może naruto albo sasukemaj ciekawe transy i co każdy odcinek zapraszaj inne osoby. | |
|
| |
Hinaru Moderator
Liczba postów : 834 Join date : 20/04/2012 Age : 27 Skąd : SK
| Temat: Re: Seria Lets Play NeoNaruto. Sro 13 Cze - 18:18 | |
| chcialbym powiedziec ze znam sie troche na zagrajmy wy , bo sam kiedys nagrywalen. i chcialbym dodac ze wiele mlodych ludzi uwaza tibie za totalne glowno. ttylko i wylaccznie przez grafike. wiec nie wiem czy to wypali. bo sam juz myslalem nad seria zagrajmy w neonaruto. jak juz bedziesz nagrywac to narutem, mysle ze to najlepszy wybor. | |
|
| |
Szad'Rah Anbu
Liczba postów : 530 Join date : 04/05/2012 Age : 27 Skąd : Wisla
| Temat: Re: Seria Lets Play NeoNaruto. Sro 13 Cze - 18:28 | |
| a ja bym wlasnie poszedl w strone klasy np : Suigetsu, dlaczego? Poniewa na wiekszosci serverow sa jedynie podstawowe klasy (Naruto). Mysle, ze sama wiesc, ze grasz Suigetsu da wiecej graczy | |
|
| |
Senjuu Jonin
Liczba postów : 452 Join date : 05/05/2012
| Temat: Re: Seria Lets Play NeoNaruto. Sro 13 Cze - 18:38 | |
| - Hinaru napisał:
- i chcialbym dodac ze wiele mlodych ludzi uwaza tibie za totalne glowno. ttylko i wylaccznie przez grafike. wiec nie wiem czy to wypali.
Wiesz Hinaru, gdyby gracze tak uważali to skąd tyle Polaków na 30 światach Rl tibi + OTS'y tibii + Naruto OTS'y. Wszyscy u mnie w klasie mówią to samo, ale skądś ci gracze muszą być. Co do tego Suigetsu. Szad ms trochę racji, ponieważ jest to całkiem odmienna profesja. Ale! Wiele osób które zapraszałem pytały mnie tworząc postać "Kto to jest ten Suigetsu?" albo "Kto to wgl jest i jak się nim gra?" (Może akurat trafiłem na takich co anime nie oglądają). Wg mnie Hyuuga Neji do tego by się dobrze nadawał. Dobre grafiki, transy i jutsu. Ew. Sasuke i Suigetsu (podobne powody jak u Nejiego). | |
|
| |
Admin Admin
Liczba postów : 615 Join date : 17/04/2012 Skąd : Kraków
| Temat: Re: Seria Lets Play NeoNaruto. Sro 13 Cze - 18:39 | |
| Ja myślałem nad Rockiem Lee ponieważ mało osób nim gra ,a naprawdę to jest dobra profesja. Sporo bije i jest nie doceniany. | |
|
| |
Hinaru Moderator
Liczba postów : 834 Join date : 20/04/2012 Age : 27 Skąd : SK
| Temat: Re: Seria Lets Play NeoNaruto. Sro 13 Cze - 18:42 | |
| senju u mnie wszkole ponad 500 osob nikt nie lubi tibi oprocz mnie..... i kuzyna wiec wiesz.
tak rock lee jest fajny | |
|
| |
Senjuu Jonin
| Temat: Seria Lets Play NeoNaruto. Sro 13 Cze - 18:48 | |
| Ale Hinaru, ja mam to samo. U mnie jest ponad 600os. i nie wydaje mi się by ktoś grał w Tibie. Wracając do tematu. Lee może być, ale to musi być ten trans Shippuuden (chyba na 900lvl/1350 - któryś z tych dwóch). | |
|
| |
Szad'Rah Anbu
| Temat: Re: Seria Lets Play NeoNaruto. Sro 13 Cze - 18:50 | |
| Haha panowie, ja mam 12 osob w szkole i 3 graja w Tibie | |
|
| |
Senjuu Jonin
| Temat: Seria Lets Play NeoNaruto. Sro 13 Cze - 18:52 | |
| WTF? Do jakiej ty szkoły chodzisz? Gdzie ty wgl mieszkasz? Chodzisz do priv? | |
|
| |
Szad'Rah Anbu
| Temat: Re: Seria Lets Play NeoNaruto. Sro 13 Cze - 18:53 | |
| Taa, prywatna szkola w Wisle. MGM. 4 osoby w klasy, a 8 osob w klasie 1. 3 bedziemy my za rok ;d | |
|
| |
Sasuke Chunin
Liczba postów : 233 Join date : 29/04/2012 Age : 58 Skąd : Z Dupy
| Temat: Re: Seria Lets Play NeoNaruto. Sro 13 Cze - 19:32 | |
| No to więc pokazywanie jak się expi to trochę nie lets play Może bardziej poradnik A co do profy no to więc rock lee zrób coś z 1 i 4 transfa możesz coś zmienić Ale najmniej osób gra teraz lee gaara i suigetsu No I do profy Suigetsu Dlaczego ma on niebieskie włosy i niebieską koszulkę no I wogóle tak prawdę mówiąc nie wygląda jak suigetsu A co do tych "Let"s Playow Może nakręć razem z graczami z serwera ale takimi co grają dłużej żeby się nie rozmyslili jak co ja bym chętnie pokazał graczom jak się expi I mógłbym od nowa zagrać po to zeby pokazać Ale nie każdy gracz może to zauważyć więc ja bym może dał jakiś komunikat albo tabliczke z adresem do filmiku | |
|
| |
rakuu Uczeń.
Liczba postów : 39 Join date : 26/05/2012
| Temat: Re: Seria Lets Play NeoNaruto. Czw 14 Cze - 15:03 | |
| Ja jestem za lee dlatego ze nikt nim prawie wgl nie gra tylko 1-3 os graja
Ostatnio zmieniony przez rakuu dnia Pią 15 Cze - 7:16, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Sasuke Chunin
Liczba postów : 233 Join date : 29/04/2012 Age : 58 Skąd : Z Dupy
| Temat: Re: Seria Lets Play NeoNaruto. Czw 14 Cze - 15:15 | |
| Suigetsu też mało osób gra I Itasiem No I prawie nikt Kiba i Sakurą KAGE jak co mogę razem kręcić te poradniki | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Seria Lets Play NeoNaruto. | |
| |
|
| |
| Seria Lets Play NeoNaruto. | |
|