Dobra, gotuj sie
Czy bedzie kiedys temat ze zgloszeniami na mappera? (bardzo chetnie pomoge, z reszta widzieliscie, Ty i Dark moje prace)
Czy masz zamiar zrobic w koncu Kage quest? ( chetnie sam lub z teamem to zrobie )
Czy dasz rade zmienic Legen legi i helm (chodzi o to, ze jest to legendarny przedmiot, czyli powinien byc najlepszy, ale im mam wiekszy poziom tym mniej mi sie oplaca to nosic. Chodzi o to, ze i Jounin Pants i Kage Hat maja 10% absorb. Moja prosba to dodac obsorb itemom Legendary, bo mi bardziej sie oplaca nosic tamte dwie wymienione wyzej przedmioty. To jest jednak Legendarny przedmiot, bardzo trudny do zdobycia)
Czy masz zamiar dorobic, trudne i ciekawe questy, gdzie nie ma tylko jednej drogi (zeby mozna bylo sie zgubic).
Czy dasz rade dodac potwory takie jak : Neji Shippuuden (reszta, jak lee, kiba itd.), reszte Bijuu, Mangetsu(brat suigetsu), 2th Mizu (z klanu sui i mangetsu, wiec z czarami nie ma problemu), 2th Tsuchikage (czary ziemne + umie znikac), Kabuto Sage Mod, Itachi (jakas nazwa, gdy zza grobu powrocil), Mistrzowie Miecza :
Zabuza Momochi (Nie Żyje, wiec taka sama nazwa, jak bedzie mial Itachi)
Kisame Hoshigaki (Nie Żyje, wiec taka sama nazwa, jak bedzie mial Itachi)
Raiga Kurosuki (Nie Żyje, wiec taka sama nazwa, jak bedzie mial Itachi)
Chōjūrō
Fuguki Suikazan (Nie Żyje, wiec taka sama nazwa, jak bedzie mial Itachi)
Kushimaru Kuriarare (Nie Żyje, wiec taka sama nazwa, jak bedzie mial Itachi)
Ameyuri Ringo (Nie Żyje, wiec taka sama nazwa, jak bedzie mial Itachi)
Jinpachi Munashi (Nie Żyje, wiec taka sama nazwa, jak bedzie mial Itachi)
Mangetsu Hōzuki (Nie Żyje, wiec taka sama nazwa, jak bedzie mial Itachi)
Jinin Akebino (Nie Żyje, wiec taka sama nazwa, jak bedzie mial Itachi)
Czy masz zamiar dodac takie cos, ze gdy wbijemy 1 Chakra C, to reneruje sie nam hp i mana, dajmy na to o 30 (zeby nie tylko do czaru na 2k to bic)?
Czy kiedykolwiek bedzie mozliwosc, ze kupisz Source?
Masz zamiar wgrac te wszystkie ciekawe grafiki z NTSW?
Zatrudnisz profesjonalnych grafikow i skrypterow (moze nie odrazu profesjonoalnych, ale znajacych sie na tym)
Bede updatowal, jak co.