Xoni Uczeń.
Liczba postów : 28 Join date : 10/06/2012
| Temat: Kamse... co ty robisz Pią 22 Cze - 13:22 | |
| Jak będzie tak postępować z graczami to ty nie powinieneś prowadzić żadnego serwera. Musi być reset lub będzie wielkie gówno z tego serwera. Przedstawię obiektywnie plusy i minusy reseta. +Więcej graczy +Pieniądze za pacc na różne konkursy z nagrodami +Możliwość urozmaicenia PvP (ahh 300lv vs. 300 lv) +Aktywniejsze forum +Więcej pomysłów od nowych graczy -Odejście paru osób Wow odejdą 3-5 osób. No i? Na ankiecie przeważyła ilość głosów na reset. Sam jestem za tym. Każdy serwer potrzebuję resetu. Grałem na takim serwie (3 exp) jak koleś zmniejszył do (2 exp - był zmieniony exp stage i inaczej się to liczyło) to ilość graczy podskoczyła z 43 do 129 (rekord). Zrobię ankietę i zobaczymy kto będzie chciał reset. | |
|
Hinaru Moderator
Liczba postów : 834 Join date : 20/04/2012 Age : 27 Skąd : SK
| Temat: Re: Kamse... co ty robisz Pią 22 Cze - 13:24 | |
| No i masz racje. Kamse nie liczy się z tymi co chca restet | |
|
Weorus Anbu Team.
Liczba postów : 140 Join date : 19/04/2012 Age : 29 Skąd : Podkarpacie
| Temat: Re: Kamse... co ty robisz Pią 22 Cze - 13:29 | |
| Pal go licho, będzie res bd grał, ale chcę aby pacc się zwrócił bo mam go bardzo długo i kage o tym wie | |
|
$wirus'eq Chunin
Liczba postów : 222 Join date : 07/05/2012 Skąd : biorą: się: dzieci?
| Temat: Re: Kamse... co ty robisz Pią 22 Cze - 13:43 | |
| A ja myślę że lepiej by zrobić 2 serwery... Na 1 hmm exp x15 a na drugim ten co jest albo mniejszy.. i TYLE!! Nie musialo by byc resetu | |
|
Weorus Anbu Team.
Liczba postów : 140 Join date : 19/04/2012 Age : 29 Skąd : Podkarpacie
| Temat: Re: Kamse... co ty robisz Pią 22 Cze - 13:45 | |
| Ciężko mi to mówić, ale jak będzie rest. To exp dzielić na pół a doświadczenie zwiększyć 2x u yondaime (co się zbiera kyuubi misje, itachi itp.), a u reszty (Ranagi A,B,C,D,SS,S 50% zwiększyć | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Kamse... co ty robisz | |
| |
|