New Era of Naruto.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

New Era of Naruto.

Forum gry New Era of Naruto.

IndeksLolLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Update i Restart postaci oraz nowe zmiany.

Go down 
AutorWiadomość
Admin
Admin
Admin
Admin

Liczba postów : 615

Update i Restart postaci oraz nowe zmiany. Empty
PisanieTemat: Update i Restart postaci oraz nowe zmiany.   Update i Restart postaci oraz nowe zmiany. Icon_minitimePią 22 Cze - 13:56

Witam wszystkich nadszedł czas ,aby wreszcie przejrzał na oczy i uświadomił sobie to jak manipulują mną gracze. Po dłuższej naradzie z pewną częścią administracji doszedłem do wniosku ,że wielu graczy o których bym nawet nie pomyślał przeszło na inny serwer okłamując mnie. Daje tutaj dwa przykłady które najbardziej mnie dotknęły. Nasz serwerowy Anbu Weorus. Okazał się zupełnie nie odpowiedzialną osobą. Poszedł sobie od tak na inny serwer gdzie spędza godziny na expieniu. Poinformował mnie iż ma za dużo nauki i nie ma czasu na grę. Mniejsza o to... drugi gracz to Emea bardzo przykra sytuacja ponieważ gracz powiedział mi iż ma chorą mamę którą musi się opiekować a przeszedł wraz z Weorusem i innymi graczami na ten właśnie serwer. Jako Administrator nie mam prawa nikogo zmuszać do tego gdzie ma grać. Ale ludzie na miłość boską po co tak kłamać i po co brać odpowiedzialne pozycje na serwerze? Jestem osobą nie ufną a mimo to Weorusie zaufałem ci i co zrobiłeś? Mniejsza o sytuacje z wyższymi ludźmi z serwera. Na inny serwer przeszło multum ludzi od nas. Z tego co przekazali mi Anbu jest to spora liczba graczy i powodem ich przejścia są nudy na serwerze. Nie ma wyzwań nie ma gry. Dlatego też jutro o godzinie 10:00 Sobota odbędzie się aktualizacja gry i Restart postaci. W najbliższych kilku minutach zostanie podane podsumowanie aktualizacji zobaczycie co dodaliśmy i będzie do pobrania nowy client gry bez którego nie będziecie mogli poprawnie prowadzić gry ponieważ są w nim wgrane nowe grafiki.

Zmiany w administracji.

Administrator: [Kage Kamse]
Kage: [Eliv]
Bannerzy: [Suzano,Darkshinobi]
Anbu: [Volturix,Hinaru,]

WAŻNE !!!
Gracze ,którzy mają pacc proszeni są o wysłanie mi na PW forum linku do tinypic.com z wgranym zdjęciem gdzie widoczna jest ilość dni pacc. Macie czas do jutra godzina 10:00 w przeciwnym razie nie odzyskacie swojego czasu premium.
Powrót do góry Go down
https://neonaruto.forumpl.net

Update i Restart postaci oraz nowe zmiany.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» restart postaci
» Czerwcowa aktualizacja i Restart.
» Update Mapy
» Polub nas na Facebooku oraz oglądaj filmy na YouTube !
» Transformacje oraz Jutsu

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
New Era of Naruto. :: News. :: News.-
Skocz do: