Liczba postów : 615 Join date : 17/04/2012 Skąd : Kraków
Temat: Zgłoszenia do test serwera. Pią 5 Paź - 16:42
Na test serwer mogą wejść tylko osoby z nienagannym zachowaniem. Jeżeli kiedykolwiek dostałeś u nas bana bądź miałeś zatargi z kimś z administracji zostajesz automatycznie skreślony ,nie chcemy u nas plebsu. Jeżeli jednak bardzo ci zależy na pomocy napisz co wywnioskowałeś z tego bana bądź zatargu.
Imię/Nick: Wiek: Ile grałeś na NeoNaruto?: Czy byłeś już testerem?: Czy posiadasz TS3 oraz sprawny mikrofon?: Ile jesteś w stanie poświęcić na testowanie w ciągu weekendu. Testy będą trwać max do 6-8h: (opcjonalnie) Czy miałeś u nas bana bądź zatarg z administracją ?: (opcjonalnie) Co z tego wywnioskowałeś ?
Lista testerów zostanie wypisana już wkrótce.
Futrzasty Wojownik Chunin
Liczba postów : 183 Join date : 26/05/2012 Age : 26 Skąd : Białystok
Temat: Re: Zgłoszenia do test serwera. Pią 5 Paź - 16:53
Nick:Futrzak/Futrzasty Wiek:14 Ile grałeś na neonaruto: Sporo , ok. 4 godzin dziennie , i ok 3 miesięcy. Czy byłeś już testerem:Nigdy , ale chętnie bym nim został Czy posiadasz TS3 oraz sprawny mikrofon?: Tak :] Ile jesteś w stanie poświęcić na testowanie w ciągu weekendu. Testy będą trwać max do 6-8h:od 6-8h w zależności od humoru rodziców i dostępności kumpli. (opcjonalnie) Czy miałeś u nas bana bądź zatarg z administracją ?:Nie , nigdy. Byłem uczciwym graczem. (opcjonalnie) Co z tego wywnioskowałeś ?: Wywnioskowałem , że tworzymy zajebistą "wspólnotę" i czekam zniecierpliwością na otworzenie serwa :]
pozdro
Fuczaczek
Ostatnio zmieniony przez Futrzak dnia Wto 9 Paź - 13:52, w całości zmieniany 2 razy
Aye aka Sasuke:> Chunin
Liczba postów : 225 Join date : 23/06/2012 Age : 25
Temat: Re: Zgłoszenia do test serwera. Pią 5 Paź - 18:41
Imię/Nick:Kiedys sasuke teraz Aye Wiek:13 Ile grałeś na NeoNaruto?:Od Kwietnia Czy byłeś już testerem?:Nie Czy posiadasz TS3 oraz sprawny mikrofon?:Tak Ile jesteś w stanie poświęcić na testowanie w ciągu weekendu. Tyle ile będe mógl 4-8 h (opcjonalnie) Czy miałeś u nas bana bądź zatarg z administracją ? TAK (opcjonalnie) Co z tego wywnioskowałeś: Hymm gdymym mógł to odpracowalbym kare
Ostatnio zmieniony przez Aye aka Sasuke:> dnia Pon 8 Paź - 16:55, w całości zmieniany 2 razy
Mapo Anbu Team.
Liczba postów : 404 Join date : 18/04/2012
Temat: Re: Zgłoszenia do test serwera. Pią 5 Paź - 20:02
Ja sie zgłaszam nie chce mi sie pisać wiesz co i jak
Wilku III Genin
Liczba postów : 121 Join date : 28/05/2012
Temat: Re: Zgłoszenia do test serwera. Nie 7 Paź - 15:37
Imię/Nick: Wilku Wiek: 17 Ile grałeś na NeoNaruto?: Od początku Czy byłeś już testerem?: Tak. Czy posiadasz TS3 oraz sprawny mikrofon?: Tak. Ile jesteś w stanie poświęcić na testowanie w ciągu weekendu. Testy będą trwać max do 6-8h: Tyle ile będzie trzeba. (opcjonalnie) Czy miałeś u nas bana bądź zatarg z administracją ?: Miałem (opcjonalnie) Co z tego wywnioskowałeś ? Że ty było nie potrzebne...Ale jak wiesz przez ostanie dni życia otsa troche się zmieniłem...
Cosiek Uczeń.
Liczba postów : 22 Join date : 08/10/2012
Temat: Re: Zgłoszenia do test serwera. Pon 8 Paź - 13:07
daaaadsdasdada
Ostatnio zmieniony przez Cosiek dnia Pią 28 Kwi - 12:14, w całości zmieniany 1 raz
Nicole Kidman Uczeń.
Liczba postów : 12 Join date : 08/10/2012
Temat: Re: Zgłoszenia do test serwera. Pon 8 Paź - 14:16
Imię/Nick: Niki Minaj Wiek: sweet sixteen Ile grałeś na NeoNaruto?: troche grałam ;> Czy byłeś już testerem?: Tak Czy posiadasz TS3 oraz sprawny mikrofon?: Yes of course Ile jesteś w stanie poświęcić na testowanie w ciągu weekendu. Testy będą trwać max do 6-8h: Zależy jak leży myślę że 3 godziny poświecić dam radę (opcjonalnie) Czy miałeś u nas bana bądź zatarg z administracją ?: Zatarg Of Course ;> (opcjonalnie) Co z tego wywnioskowałeś ? Że i tak miałam rację
Weorus Anbu Team.
Liczba postów : 140 Join date : 19/04/2012 Age : 29 Skąd : Podkarpacie
Temat: Re: Zgłoszenia do test serwera. Czw 11 Paź - 17:43
Siemka, co o mnie sądzisz Kamse??, zobaczyłem tylko opis i tylko się zaciekawiłem. Jbc to nie czekam na rewelacje.
Ps. nie mam zbytnio co robić, tylko szkołą się zająłem.
Admin Admin
Liczba postów : 615 Join date : 17/04/2012 Skąd : Kraków
Temat: Re: Zgłoszenia do test serwera. Czw 11 Paź - 20:50
Siema Weo. Jak najbardziej możesz się tu zgłosić. Mimo wszystko pomagałeś mi w wielu sprawach. Szkoda tylko ,że wyszło jak wyszło. Aczkolwiek każdy człowiek popełnia jakieś błędy. Trzeba umieć sobie wybaczać. Ja ci wybaczam i mam nadzieję ,że będą z tego same pozytywy. Pozdrawiam
Weorus Anbu Team.
Liczba postów : 140 Join date : 19/04/2012 Age : 29 Skąd : Podkarpacie
Temat: Re: Zgłoszenia do test serwera. Pią 12 Paź - 18:34
Kamse jest mile zaskoczony i ja także zapominam o tym co zaszło . Po tym to zaszło powiem, że się obraziłem, ale to co teraz zobaczyłem to się podniosłem na duchu i jest miło. Powiem tak, mam teraz czas i tylko szkołą się zajmuje, więc mam czas i przeważnie jak przychodzę do domu to się nudzę i jak mogę testować to proszę odpisz tak, na rangę nie liczę , tylko chcę się szkołą zająć i zabić ten czas co mam po szkole .
Kamse dla cb fajna nutka, na dobry początek :
Szad'Rah Anbu
Liczba postów : 530 Join date : 04/05/2012 Age : 27 Skąd : Wisla
Temat: Re: Zgłoszenia do test serwera. Pią 12 Paź - 22:23
Imię/Nick: Cedryk/Szad'Rah Wiek: 15 Ile grałeś na NeoNaruto?: Caaaly czaas Czy byłeś już testerem?: tutaj nie, ale gdzies indziej owszem Czy posiadasz TS3 oraz sprawny mikrofon?: Owszem Ile jesteś w stanie poświęcić na testowanie w ciągu weekendu. Testy będą trwać max do 6-8h: Mysle, ze dam rade (opcjonalnie) Czy miałeś u nas bana bądź zatarg z administracją ?: Raz delete, za wnerwianie - Wytlumaczylismy sobie sprawe Kamse. (opcjonalnie) Co z tego wywnioskowałeś ? Ze nie warto sie klocic.
Hinaru Moderator
Liczba postów : 834 Join date : 20/04/2012 Age : 27 Skąd : SK
Temat: Re: Zgłoszenia do test serwera. Sro 17 Paź - 18:12
Imię/Nick: Hinaru Wiek: 15 Ile grałeś na NeoNaruto?: Od początku do końca serwera Czy byłeś już testerem?: TUtaj nie ale na innych serwerach tak Czy posiadasz TS3 oraz sprawny mikrofon?: Tak Ile jesteś w stanie poświęcić na testowanie w ciągu weekendu. Testy będą trwać max do 6-8h: jaikes 4h