| Styl gry na NEoN'ie | |
|
+9Weorus Aye aka Sasuke:> Szad'Rah Futrzasty Wojownik Senjuu Suzano $wirus'eq Wilku III Mapo 13 posters |
Który scenariusz? | | Wszystkich Głosów : 17 | | Poll closed |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Styl gry na NEoN'ie Pon 15 Paź - 10:50 | |
| Witam was, drodzy gracze/testerzy. Jako że server tworzony jest z myślą o was, a władza nie do końca zgadza się w tej kwestii, wspólnie postanowiliśmy zapytać o zdanie was i to wasz głos będzie decydującym. o czym mówię? O stylu gry na naszym serverze. Przechodząc do sedna, są dwa scenariusze gry, które przedstawie wam poniżej: A)Gra niskopoziomowa, ostatnie transformacje w przedziale między 300 a 400 poziomem. Oczywiście dopasowane do tego potwory i questy. Masowy system expienia, zdobywamy doświadczenie walcząc z kilkoma a nawet kilkunastoma potworami naraz, przy czym loot i doświadczenie jakie zdobywamy, jest adekwatne do czasu i kosztu walki.
B)Gra wysokopoziomowa, ostatnie transformacje w przedziale między 1400 a 1600 poziomem. Pojedyńczy system expienia, walka jeden na jednego z potworem, przy czym loot oraz ilość doświadczenia są adekwatne do czasu i kosztu walki.
Proszę wybierać tylko jeden scenariusz.
Pozdrawiam, Eliv II
Ostatnio zmieniony przez Eliv II dnia Pon 15 Paź - 11:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Mapo Anbu Team.
Liczba postów : 404 Join date : 18/04/2012
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie Pon 15 Paź - 11:16 | |
| Jeśli ja bym miał sie wypowiedzieć to głosuje na "A" | |
|
| |
Wilku III Genin
Liczba postów : 121 Join date : 28/05/2012
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie Pon 15 Paź - 12:39 | |
| | |
|
| |
$wirus'eq Chunin
Liczba postów : 222 Join date : 07/05/2012 Skąd : biorą: się: dzieci?
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie Pon 15 Paź - 13:06 | |
| A | |
|
| |
Suzano Anbu Team.
Liczba postów : 100 Join date : 18/04/2012 Age : 28
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie Pon 15 Paź - 14:24 | |
| | |
|
| |
Senjuu Jonin
Liczba postów : 452 Join date : 05/05/2012
| Temat: Styl gry na NEoN'ie Pon 15 Paź - 15:54 | |
| Ale to mówi samo za siebie. Podobnie jak reszta - A. | |
|
| |
Futrzasty Wojownik Chunin
Liczba postów : 183 Join date : 26/05/2012 Age : 26 Skąd : Białystok
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie Pon 15 Paź - 16:10 | |
| A , A ,A I A! Zdecydowanie ! | |
|
| |
Szad'Rah Anbu
Liczba postów : 530 Join date : 04/05/2012 Age : 27 Skąd : Wisla
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie Pon 15 Paź - 17:26 | |
| | |
|
| |
Aye aka Sasuke:> Chunin
Liczba postów : 225 Join date : 23/06/2012 Age : 25
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie Pon 15 Paź - 18:13 | |
| Zdecydowanie B | |
|
| |
Weorus Anbu Team.
Liczba postów : 140 Join date : 19/04/2012 Age : 29 Skąd : Podkarpacie
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie Pon 15 Paź - 18:27 | |
| A przechodzi i wygra | |
|
| |
Hanibal Genin
Liczba postów : 69 Join date : 30/06/2012
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie Pon 15 Paź - 21:32 | |
| Oczywiście jestem za opcją A | |
|
| |
Mastlixkr Uczeń.
Liczba postów : 1 Join date : 16/10/2012 Skąd : Kraków
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie Wto 16 Paź - 14:10 | |
| | |
|
| |
Hinaru Moderator
Liczba postów : 834 Join date : 20/04/2012 Age : 27 Skąd : SK
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie Sro 17 Paź - 18:09 | |
| Siemka all Ja również jestem za A Sami wiecie jak było poprzednio duże poziomy Brak PVP na małych poziomach myślę że będzie lepiej | |
|
| |
Emea Uczeń.
Liczba postów : 43 Join date : 23/04/2012 Age : 29
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie Pią 19 Paź - 15:32 | |
| Jestem za systemem, który kryje się pod jakże piękną literką A. Jednak proszę, abyście nie przesadzili z ilością potworów na jednym respie, jakaś adekwatna liczba. Mam także kilka pomysłów, przykładowo: a) Zamiast expić na Pein, Konan, etc. Można zrobić kilka rodzai Akatsuki Members, b) Zrobić kilka ras wilków, bandytów, etc. zmienić ich ilość hp, dmg, porozrzucać po mapie, c) Zrobić respawny w Sunie,jak i innych miastach, gdyż wcześniej było tam strasznie ubogo, d) Odnosząc się do podpunktu a), Pein, itp. mogliby być po jeden sztuce na mapie, jako boss, z którego leciałyby fajne itemki. | |
|
| |
Wilku III Genin
Liczba postów : 121 Join date : 28/05/2012
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie Sob 20 Paź - 10:01 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie Nie 24 Mar - 21:47 | |
| Nie chcąc zakładać nowego tematu napisze to tutaj . Po informacjach od kamse tych dzisiejszych A dokładnie o 3 rzeczach zmniejszeniu kasy , zwiększeniu poziomu misji i o pillach a mianowicie: Trochę mi to przypomina WoS bo tam też się mało kasy dostaje , Misję są ciężkie , że nawet czasami się w 3 osoby nie da przejść , no i pille tam też są drogie . Choć nie wiem jak nowe Neo będzie wyglądać to po tych 3 rzeczach skojarzylo mi się już Z Wosem to chyba trochę bez sensu żeby tworzyć 2 Wosa . Ja wiem , że nie będzie klas itp. ale to w pewien sposób zaczyna mi przypominać Wosa gdzie all gracze siedzą i tylko na treinach po 10 stoja | |
|
| |
Mapo Anbu Team.
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie Nie 24 Mar - 22:07 | |
| 1. Aye rozumiem co chcesz przekazać, ale jeśli chodzi o misje, to one w większości polegają na zbieraniu przedmiotów więc w grupie nie ma sensu tego zbierać. 2. Na większości ots jest mały lot kasy więc, to nie ma znaczenia. 3. Kiedyś każdy chciał żeby na servie było Pvp, no to kamse wpadł na pomysł żeby zwiększyć koszt pilsów oraz zmniejszyć przyrost hp.
Pozdrawiam | |
|
| |
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie Nie 24 Mar - 22:41 | |
| 1. Jeżeli kamse zmniejszy exp a zwiększy pozim misji to na 30 lv trzba będzie zbierać 1000 kwiatkow co jest prawie nie możliwe przy jeszcze mniejszym loocie. 2.Na większość tak więc niech neon będzie innym nie chodzi mi o 800 cc z jednego potworka ale jak z 9 ogoniastego będzie lootac np. 100 dollarow a pilsy będą za 2 cc to kto je będzie kupował? 3.Każdy no nue powiem na serwerze grało 20 osób a teraz gdy wyjdzie nowy neon i będzie więcej graczy zdanie może się zmienić | |
|
| |
Mapo Anbu Team.
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie Pon 25 Mar - 6:53 | |
| 1. Raczej na pewno Kamse zmniejszy ilość kwiatków i innych niektórych przedmiotów 2. Podałeś bardzo zły przykład, bo oczywiste będzie, że z ogoniastych będzie wypadać dużo więcej pieniędzy niż koszt jednego pilsa. 3. A co jeśli zdanie się nie zmieni i wszyscy nowi gracze odejdą,bo nie będzie PVP na serverze ? | |
|
| |
Hinaru Moderator
Liczba postów : 834 Join date : 20/04/2012 Age : 27 Skąd : SK
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie Pon 25 Mar - 12:16 | |
| Nie ja wiem co ty chcesz przekazać Aye. Chodzi ci o to że bedzie za trudno No ale wcześnie j było za łatwo a tobie to właśnie odpowiada co nie ? | |
|
| |
Szad'Rah Anbu
Liczba postów : 530 Join date : 04/05/2012 Age : 27 Skąd : Wisla
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie Pon 25 Mar - 12:21 | |
| Temat stary, prosze nie odkopywac - wszystko zostalo juz ustalone. Beda robione testy, wiec sie nie martw co do trudnosci gry.
~Zamykam. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Styl gry na NEoN'ie | |
| |
|
| |
| Styl gry na NEoN'ie | |
|