Senjuu Jonin
Liczba postów : 452 Join date : 05/05/2012
| Temat: Naruto - Anime Wto 6 Lis - 21:35 | |
| Yo!Widzę, że powstał nowy dział, więc damy mały spam Nie no, żarcik. Otóż, na teraźniejszej wiedzy z anime (bez mangi) chciałbym abyście przedstawili swoje za i przeciw kto wg Was ma większe szanse na wygranie pojedynku. Pojedynek oczywiście dotyczy Naruto i Sasuke. Który wg Was jest silniejszy i ma większe szanse wygrać z przeciwnikiem. Jako uzasadnienia podajecie wszystkie argumenty od uzbrojenia, taijutsu, kenjutsu, kinjutsu, genjutsu, ninjutsu, senjutsu, jujutsu, fuujin jutsu. Argumenty mogą być na podstawie każdego elementu z anime. Piszcie! | |
|
Szad'Rah Anbu
Liczba postów : 530 Join date : 04/05/2012 Age : 27 Skąd : Wisla
| Temat: Re: Naruto - Anime Wto 6 Lis - 21:41 | |
| Wedlug mnie wygra Naruto, chyba wszyscy, ktorzy czytali Naruto wiedza, ze potrafi zatrzymac 3 Bijuu (z wyzszej poki). Prawda jest taka, aby Sasuke sie mierzyl z Naruto bedzie musial miec EMS'a - chyba, ze Madara i Obito mu pomoga Tak mi sie wydaje, bo w Mandze na dana chwile ewidentnie wygra Naruciak. | |
|
Senjuu Jonin
Liczba postów : 452 Join date : 05/05/2012
| Temat: Naruto - Anime Wto 6 Lis - 21:43 | |
| Nie! Szad, mi nie chodzi o Mangę. Możemy wiedzieć też to co jest w mandze, ale popieramy się tylko tym co jest w anime! Bez mangi. | |
|
Szad'Rah Anbu
Liczba postów : 530 Join date : 04/05/2012 Age : 27 Skąd : Wisla
| Temat: Re: Naruto - Anime Wto 6 Lis - 21:46 | |
| Tak czy inaczej Naruto wygra, poniewaz glowna sila Saske jest Ten zasrany Susanoo + Amaterasu, a Naruciak moze miec super rasengan w kyuubi modzie (zwany tez bijuu dama), a na dodatek jest super szybki (dorownal Raikage, czyli jest prawie najszybszym ninja na swiecie). Takie jest moje zdanie | |
|
Go?? Gość
| Temat: Re: Naruto - Anime Wto 6 Lis - 22:34 | |
| Popieram Szada, Naruto ma większe możliwości niż Sasuke, ma większe zasoby chakry i zapewne jest szybszy i silniejszy fizycznie (oczywiscie w Kyuubi Mode), jednakże Sasuke ma przewagę w według mnie najważniejszym czynniku walki, celu. Naruto, mimo tego co powiedział podczas jego rozmowy z Uchichą, gdy ten chciał zabić Kakasiego i Sakure, nie ma na celu zabić Sasuke i może zawachać się w czasie walki dając szanse Sasuke na atak/obrone w decydującym momencie walki. - Szad'Rah napisał:
- by Sasuke sie mierzyl z Naruto bedzie musial miec EMS'a
Logicznym jest że będzie go miał bo bodajże w 216 odcinku po spotkaniu z Naruto poprosił Tobiego by przeszczepil mu oczy Itachiego, leży już nawet na "stole operacyjnym" |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Naruto - Anime | |
| |
|