| Eliv i jego team | |
|
+5Feron Admin Futrzasty Wojownik Senjuu Tuffle 9 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Hinaru Moderator
Liczba postów : 834 Join date : 20/04/2012 Age : 27 Skąd : SK
| Temat: Re: Eliv i jego team Sob 27 Kwi - 20:04 | |
| Wos nie odpadnie. Nie po aktualizacji. | |
|
| |
Hanibal Genin
Liczba postów : 69 Join date : 30/06/2012
| Temat: Re: Eliv i jego team Sob 27 Kwi - 20:10 | |
| - Cytat :
- Hanibal, jak do Ciebie nie mam nic z całego tego teamu to Twoja wypowiedź coraz bardziej sugeruje, że gówno macie
Hmm wyzywasz cały team a ja w nim jestem czyli jednak coś do mnie masz. | |
|
| |
Tuffle Uczeń.
Liczba postów : 32 Join date : 09/06/2012 Age : 30 Skąd : Warszawa
| Temat: Re: Eliv i jego team Sob 27 Kwi - 20:12 | |
| Nie zwróciłem uwagi, że w nim jesteś. ;d Jeżeli, aż tak Cię to boli to edit walne w tamtym poście. ;x | |
|
| |
Hinaru Moderator
| Temat: Re: Eliv i jego team Sob 27 Kwi - 20:14 | |
| No dobra wszystko ok ale jak wy chcecie zrobic ten serwer jak wasz glowny skrypter swirus ,,odszedl,, z ekipy | |
|
| |
Hanibal Genin
Liczba postów : 69 Join date : 30/06/2012
| Temat: Re: Eliv i jego team Sob 27 Kwi - 21:16 | |
| A kto powiedział że to jest nasz główny skrypter ?XD | |
|
| |
Admin Admin
Liczba postów : 615 Join date : 17/04/2012 Skąd : Kraków
| Temat: Re: Eliv i jego team Sob 27 Kwi - 21:22 | |
| Świrus to śmieć jebany i tyle. Nie spinajcie się chłopaki bo nie ma o co. Jak widzicie same problemy przez tego gościa. Jestem więcej niż pewny ,że Tuffle te info ma od niego. | |
|
| |
kraddy2 Genin
Liczba postów : 59 Join date : 01/07/2012
| Temat: Re: Eliv i jego team Sob 27 Kwi - 21:46 | |
| A świrus skąd ma te info mieć, hm ? - Admin napisał:
- Nie spinajcie się chłopaki bo nie ma o co.
Nie ma o co ? A może mówisz o waszym postępie przy nowym serwerze ? Ah, zapomniałem, nie ma żadnych dowodów na wasz "postęp" Trzy, po chuj wam tyle osób w teamie ? Jak wy się wypłacicie za ich pomoc ? | |
|
| |
Mapo Anbu Team.
Liczba postów : 404 Join date : 18/04/2012
| Temat: Re: Eliv i jego team Sob 27 Kwi - 21:54 | |
| Kraddy powiem tak. Ja, Eliv, Hanibal Kamse robimy to ponieważ to lubimy, przypuszczam że freon również wiec komu chcesz płacić. Ja będę miał satysfakcje z tego, że pomogłem zrobić dobry server. A pieniądz jak na razie mnie nie interesują, nie będę wymagał żeby mi płacili jak będą chcieli to zrobią to. | |
|
| |
Admin Admin
Liczba postów : 615 Join date : 17/04/2012 Skąd : Kraków
| Temat: Re: Eliv i jego team Sob 27 Kwi - 22:57 | |
| Kraddy o co masz do mnie pretensje. Jak ja w ich teamie jestem tylko pionem ? Nie mam tam nic nawet do gadania. Więc co ty sapiesz do mnie. | |
|
| |
Feron Uczeń.
Liczba postów : 26 Join date : 04/03/2013
| Temat: Re: Eliv i jego team Nie 28 Kwi - 0:04 | |
| Nie rozumiem całej tej rozmowy. Nie jesteśmy zobowiązani do pokazywania wam czegokolwiek. Pracujemy nad serwem jak tylko dajemy radę i tyle wam jest dane wiedzieć. Nikt z nas nie bierze za to żadnej kasy, wszyscy robimy to dla przyjemności. Nie chcecie czekać na serwer to nie czekajcie . Każda inna osoba która dalej się spina o to co robimy, w jakim czasie i w jaki sposób to zwykły hejter! Sam nie potrafi nic zrobić a tylko spina się na innych. Dziękuje, dobranoc. | |
|
| |
Tuffle Uczeń.
Liczba postów : 32 Join date : 09/06/2012 Age : 30 Skąd : Warszawa
| Temat: Re: Eliv i jego team Nie 28 Kwi - 4:51 | |
| Fakt, ze nie umiem tego zrobic, ale powod jego jest prosty-nigdy sie tym nie interesowalen. A wy tylo utwierdxacie ludzi w tym co napisalem, nie chcac niczego pokazac. ;( Ale ja wiem czemu, bo nic nie macie. Tylko prosze, nie robcie jakiegos gowna na szybkosci. | |
|
| |
Hinaru Moderator
| Temat: Re: Eliv i jego team Nie 28 Kwi - 5:06 | |
| Mapy maja te 6 wiosek i to na pewno. A co do reszty to nie mam pojecia. Chcialbym przypomniec ze w newsie pisaliscie ze planowany start to maj /czerwiec:-) | |
|
| |
Futrzasty Wojownik Chunin
Liczba postów : 183 Join date : 26/05/2012 Age : 26 Skąd : Białystok
| Temat: Re: Eliv i jego team Nie 28 Kwi - 8:04 | |
| Te planowanie to jak z łatką u sawexa... | |
|
| |
Senjuu Jonin
Liczba postów : 452 Join date : 05/05/2012
| Temat: Re: Eliv i jego team Nie 28 Kwi - 8:33 | |
| Ej, Futrzasty, fajny jest ten son.xaa Przynajmniej forum. Czekam na serwer, aż zrobią. Co do tematu i tego co napisał Hinaru w ostatnim poście - też czytałem temat, gdzie była mowa, o 6 wioskach i na jaki okres planowany jest start serwera. Feron, owszem nie musicie nam nic pokazywać, ale dobrze by było coś pokazać, żeby uniknąć takich debilnych tematów. Ktoś wyżej napisał, chociaż depot pokażcie | |
|
| |
Futrzasty Wojownik Chunin
Liczba postów : 183 Join date : 26/05/2012 Age : 26 Skąd : Białystok
| Temat: Re: Eliv i jego team Nie 28 Kwi - 10:46 | |
| Ja pisałem o depo. Z tego co widze , to jest ukryty dizał na forum bo feron ma założone pare tematów ale nie pokazuje ich dla mnie | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Eliv i jego team | |
| |
|
| |
| Eliv i jego team | |
|