| Skarga na Nekleis. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Szad'Rah Anbu
Liczba postów : 530 Join date : 04/05/2012 Age : 27 Skąd : Wisla
| Temat: Skarga na Nekleis. Pon 7 Maj - 18:00 | |
| Skarga na : Nekleis. Klasa sama w sobie... | |
|
| |
Suzano Anbu Team.
Liczba postów : 100 Join date : 18/04/2012 Age : 28
| Temat: Re: Skarga na Nekleis. Pon 7 Maj - 18:22 | |
| Faktycznie obraził cię ale odpowiedz na pytanie. Don vito napisał "czemu cioty" to znaczy że napisałeś to do niego więc co dokładnie napisałeś? Bo mogłeś też obrażać | |
|
| |
nekleis Uczeń.
Liczba postów : 12 Join date : 23/04/2012 Age : 30 Skąd : Nie ważne
| Temat: Re: Skarga na Nekleis. Pon 7 Maj - 18:29 | |
| Czy "ssaj mi jaja" to jest jakaś poważna obraza? czy to w ogóle obraza? nie ośmieszaj się proszę. Rozumiem że bym pisał wyzwiska typu np. "ciota,kurwa,pizda" ale takie coś to wgl powinno się nie liczyć... | |
|
| |
Szad'Rah Anbu
| Temat: Re: Skarga na Nekleis. Pon 7 Maj - 18:32 | |
| Tu chodzi o wbijanie na expa i obraze, a nie o sama obraze.
A do Don'a powiedzialem, "Czasami to cioty tutaj graja". Powiedzialem tak, poniewaz to jest bezczelne wchodzic na expa, pisze mu zeby wyszedl bo zajete, a ten mowi ssij mi jaja?!
Ogarnij sie koles i wroc. | |
|
| |
nekleis Uczeń.
| Temat: Re: Skarga na Nekleis. Pon 7 Maj - 18:37 | |
| Powtórzę to jeszcze raz nie ośmieszaj się wykupiłeś sobie respa na własność? a może to jest resp tylko dla ciebie hę? jak dla mnie każdy ma prawo z niego korzystać a nie że wbije sobie ktoś napisze zajęte i będzie siedział tam cały dzień .... | |
|
| |
Szad'Rah Anbu
| Temat: Re: Skarga na Nekleis. Pon 7 Maj - 18:42 | |
| Osmieszam sie, hah.
Koles jezeli jest zajete, to kulturalnie spytaj czy mozesz wejsc, jezeli mowie ze nie, to napisz, ze zajmiesz tylko pare respow. A tak pokazujesz jedynie wioske samym soba. I czy chcesz, czy nie taka jest prawda. | |
|
| |
Suzano Anbu Team.
| Temat: Re: Skarga na Nekleis. Pon 7 Maj - 18:57 | |
| Dokładnie. Piszesz czy możesz wejść jak napisze nie to się pytasz go czy ci powie jak się zwolni. Zazwyczaj jest pozytywna odpowiedź | |
|
| |
nekleis Uczeń.
| Temat: Re: Skarga na Nekleis. Pon 7 Maj - 19:13 | |
| Ha ha ha tyle mam do powiedzenia nic więcej dziękuje za uwagę. | |
|
| |
Admin Admin
Liczba postów : 615 Join date : 17/04/2012 Skąd : Kraków
| Temat: Re: Skarga na Nekleis. Pon 7 Maj - 19:25 | |
| Ja uważam ,że powinna być za to kara bana na 7 dni aczkolwiek macie racje wchodzenie komuś na expowisko nie jest zabronione. Nawet jeżeli ktoś tak robi trzeba to zignorować lub poprosić kogoś o pomoc. Niech Anbu zadecydują co zrobić. | |
|
| |
Suzano Anbu Team.
| Temat: Re: Skarga na Nekleis. Pon 7 Maj - 19:27 | |
| Ja mam pytanie. Czy to jest pierwsza skarga na niego? Bo jeśli tak to ja bym był za odpuszczeniem i dać mu szanse na poprawienie się. A jeśli były już skargi to bym radził żeby sobie ręce tylko podali bo po co ma dostać bana za taką głupotę? @down Wiedziałem że ktoś to napisze z tą metaforą
Ostatnio zmieniony przez Suzano dnia Pon 7 Maj - 19:34, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Senjuu Jonin
Liczba postów : 452 Join date : 05/05/2012
| Temat: Skarga Nekleis. Pon 7 Maj - 19:31 | |
| @up Huahuahua....podaj sobie z kimś rękę na serwerze to będziesz koxu Wybacz, rozumiem tą metaforę, ale nie mogę się powstrzymać Co do tematu - uważam że Suzanoo ma racje | |
|
| |
Admin Admin
Liczba postów : 615 Join date : 17/04/2012 Skąd : Kraków
| Temat: Re: Skarga na Nekleis. Pon 7 Maj - 19:34 | |
| Nie było skarg na tego gracza więc zostanie on prze ze mnie upomniany. W przypadku kolejnego takiego zdarzenia bez wahania gracz zostanie ukarany blokadą konta. Dziękuje Suzano za wypowiedź a temat zamykam. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Skarga na Nekleis. | |
| |
|
| |
| Skarga na Nekleis. | |
|