New Era of Naruto.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

New Era of Naruto.

Forum gry New Era of Naruto.

IndeksLolLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Skarga na Nekleis.

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Szad'Rah
Anbu
Szad'Rah

Liczba postów : 530

Skarga na Nekleis. Empty
PisanieTemat: Skarga na Nekleis.   Skarga na Nekleis. Icon_minitimePon 7 Maj - 18:00

Skarga na : Nekleis.
Skarga na Nekleis. Bannvv

Klasa sama w sobie...

Powrót do góry Go down
https://neonaruto.forumpl.net/u41
Suzano
Anbu Team.
Anbu Team.
Suzano

Liczba postów : 100

Skarga na Nekleis. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Nekleis.   Skarga na Nekleis. Icon_minitimePon 7 Maj - 18:22

Faktycznie obraził cię ale odpowiedz na pytanie. Don vito napisał "czemu cioty" to znaczy że napisałeś to do niego więc co dokładnie napisałeś? Bo mogłeś też obrażać
Powrót do góry Go down
nekleis
Uczeń.
nekleis

Liczba postów : 12

Skarga na Nekleis. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Nekleis.   Skarga na Nekleis. Icon_minitimePon 7 Maj - 18:29

Czy "ssaj mi jaja" to jest jakaś poważna obraza? czy to w ogóle obraza? nie ośmieszaj się proszę. Rozumiem że bym pisał wyzwiska typu np. "ciota,kurwa,pizda" ale takie coś to wgl powinno się nie liczyć...
Powrót do góry Go down
Szad'Rah
Anbu
Szad'Rah

Skarga na Nekleis. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Nekleis.   Skarga na Nekleis. Icon_minitimePon 7 Maj - 18:32

Tu chodzi o wbijanie na expa i obraze, a nie o sama obraze.

A do Don'a powiedzialem, "Czasami to cioty tutaj graja". Powiedzialem tak, poniewaz to jest bezczelne wchodzic na expa, pisze mu zeby wyszedl bo zajete, a ten mowi ssij mi jaja?!

Ogarnij sie koles i wroc.
Powrót do góry Go down
nekleis
Uczeń.
nekleis

Skarga na Nekleis. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Nekleis.   Skarga na Nekleis. Icon_minitimePon 7 Maj - 18:37

Powtórzę to jeszcze raz nie ośmieszaj się wykupiłeś sobie respa na własność? a może to jest resp tylko dla ciebie hę? jak dla mnie każdy ma prawo z niego korzystać a nie że wbije sobie ktoś napisze zajęte i będzie siedział tam cały dzień ....
Powrót do góry Go down
Szad'Rah
Anbu
Szad'Rah

Skarga na Nekleis. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Nekleis.   Skarga na Nekleis. Icon_minitimePon 7 Maj - 18:42

Osmieszam sie, hah.

Koles jezeli jest zajete, to kulturalnie spytaj czy mozesz wejsc, jezeli mowie ze nie, to napisz, ze zajmiesz tylko pare respow. A tak pokazujesz jedynie wioske samym soba. I czy chcesz, czy nie taka jest prawda.
Powrót do góry Go down
Suzano
Anbu Team.
Anbu Team.
Suzano

Skarga na Nekleis. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Nekleis.   Skarga na Nekleis. Icon_minitimePon 7 Maj - 18:57

Dokładnie. Piszesz czy możesz wejść jak napisze nie to się pytasz go czy ci powie jak się zwolni. Zazwyczaj jest pozytywna odpowiedź
Powrót do góry Go down
nekleis
Uczeń.
nekleis

Skarga na Nekleis. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Nekleis.   Skarga na Nekleis. Icon_minitimePon 7 Maj - 19:13

Ha ha ha tyle mam do powiedzenia nic więcej dziękuje za uwagę.
Powrót do góry Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Liczba postów : 615

Skarga na Nekleis. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Nekleis.   Skarga na Nekleis. Icon_minitimePon 7 Maj - 19:25

Ja uważam ,że powinna być za to kara bana na 7 dni aczkolwiek macie racje wchodzenie komuś na expowisko nie jest zabronione. Nawet jeżeli ktoś tak robi trzeba to zignorować lub poprosić kogoś o pomoc. Niech Anbu zadecydują co zrobić.
Powrót do góry Go down
https://neonaruto.forumpl.net
Suzano
Anbu Team.
Anbu Team.
Suzano

Skarga na Nekleis. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Nekleis.   Skarga na Nekleis. Icon_minitimePon 7 Maj - 19:27

Ja mam pytanie. Czy to jest pierwsza skarga na niego? Bo jeśli tak to ja bym był za odpuszczeniem i dać mu szanse na poprawienie się. A jeśli były już skargi to bym radził żeby sobie ręce tylko podali bo po co ma dostać bana za taką głupotę?

@down

Wiedziałem że ktoś to napisze z tą metaforą Very Happy

Ostatnio zmieniony przez Suzano dnia Pon 7 Maj - 19:34, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Senjuu
Jonin
Senjuu

Liczba postów : 452

Skarga na Nekleis. Empty
PisanieTemat: Skarga Nekleis.   Skarga na Nekleis. Icon_minitimePon 7 Maj - 19:31

@up
Huahuahua....podaj sobie z kimś rękę na serwerze to będziesz koxu Very Happy Wybacz, rozumiem tą metaforę, ale nie mogę się powstrzymać Cool

Co do tematu - uważam że Suzanoo ma racje Razz
Powrót do góry Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Liczba postów : 615

Skarga na Nekleis. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Nekleis.   Skarga na Nekleis. Icon_minitimePon 7 Maj - 19:34

Nie było skarg na tego gracza więc zostanie on prze ze mnie upomniany. W przypadku kolejnego takiego zdarzenia bez wahania gracz zostanie ukarany blokadą konta. Dziękuje Suzano za wypowiedź a temat zamykam.
Powrót do góry Go down
https://neonaruto.forumpl.net
Sponsored content

Skarga na Nekleis. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na Nekleis.   Skarga na Nekleis. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Skarga na Nekleis.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Skarga Na Gracza xD