Admin Admin
Liczba postów : 615 Join date : 17/04/2012 Skąd : Kraków
| Temat: Jakie zmiany wymagacie. Nie 10 Cze - 14:18 | |
| Witam ostatnio zaniedbałem serwer przez jakieś 2 tygodnie z powodu braku czasu. Chciałbym aby każdy tutaj konkretnie wypisał jakich zmian teraz oczekujecie i w czym ewentualnie możecie mi pomóc aby rozwijać serwer. Proszę o konkretne wypowiedzi w kilku zdaniach i rzetelną odpowiedź. Bez spamu i zbędnych komentarzy. | |
|
Szad'Rah Anbu
Liczba postów : 530 Join date : 04/05/2012 Age : 27 Skąd : Wisla
| Temat: Re: Jakie zmiany wymagacie. Nie 10 Cze - 14:23 | |
| A wiec tak, mysle, ze przyda sie na serverze ten Kill's Quest (polegajacy na zabijaniu wymaganej ilosci potworow, a nie misji). Mysle, ze mozesz dac komus (mysle, ze Darkowi, bo znacie sie z Real) taka sile, jaka Ty masz, zebyscie na zmiane robili eventy (chocby male). Zrobic w koncu Kage quest i wziasc Yondaime z miejsca Tsunade, bo za latwo sie wbija nowymi charami. Dorobic pvp, w porach dnia (np : od 6rano do 14 non pvp, od 14-22 pvp i od 22-6 pvp-enfo) Expowiska, ale to juz wiesz Zagonic ludzi, ktorzy reklamuja, a ja utrzymam nowych, zeby zostali u nas (dam itemy) Na razie tyle, gdy wpadne dalej na pomysly, bede dalej pisal. PS : Mam taki pomysl, niech reklamatorzy reklamuja rowniez na serverach DB i Bleach (jak sa). Poniewaz wiele ludzi grajacych na DB czy Bleach chetnie wejda na Naruto. | |
|
Senjuu Jonin
Liczba postów : 452 Join date : 05/05/2012
| Temat: Jakie zmiany wymagacie. Nie 10 Cze - 14:37 | |
| Ja chcę głównie 2 rzeczy: Polepszyć System pvp! Stworzyć runy dla każdej profesji (tak jak Sakury beamy) ale żeby były to targety i nie takie duże tylko te 8 kratek dokoła postaci. Zrobić tak, że jutsu + pille można użyć jednocześnie, ale zmniejszyć dotację pilli. Przy dedzie żeby lvl spadał o 1% nasyzch lvli. Np.: 1% z 1000lvla = 990 lvl. Npc Informator dla nowych graczy. Dałem ten pomysł w poprzednim temacie. https://neonaruto.forumpl.net/t373-npc-w-templeNo i jestem za resetem i obniżeniem expa do x2 x3, ale to już jak kto woli. | |
|
Admin Admin
Liczba postów : 615 Join date : 17/04/2012 Skąd : Kraków
| Temat: Re: Jakie zmiany wymagacie. Nie 10 Cze - 19:07 | |
| Prosiłem o nie spamowanie tutaj. Robi się jak zwykle burdel i później nie chce mi się przeglądać tematu. Jeszcze raz ktoś będzie co kolwiek komentował i dostanie bana. | |
|
Hinaru Moderator
Liczba postów : 834 Join date : 20/04/2012 Age : 27 Skąd : SK
| Temat: Re: Jakie zmiany wymagacie. Nie 10 Cze - 19:24 | |
| zgaezam zie z tym wszystkim co napisali koledzi reklamowwac bd mogl dopiero od piatku tak jak mowilem. pommuc moge w mapkach , moze nie robie ich za dobrych ale z wiku beda zajefajne | |
|
Memosyne Genin
Liczba postów : 69 Join date : 12/06/2012 Age : 28 Skąd : Tokio
| Temat: Re: Jakie zmiany wymagacie. Wto 12 Cze - 20:37 | |
| Balans profesji, zmiany w kliencie oraz całkowite wykonanie mapy od zera. Sprite co do sprite nie wymagam własnych, ale jakieś lepsze by się przydały np. Naruto Story. Lub aktualne do poprawy. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Jakie zmiany wymagacie. | |
| |
|