New Era of Naruto.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

New Era of Naruto.

Forum gry New Era of Naruto.

IndeksLolLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Jakie zmiany wymagacie.

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Admin
Admin
Admin
Admin

Liczba postów : 615

Jakie zmiany wymagacie. Empty
PisanieTemat: Jakie zmiany wymagacie.   Jakie zmiany wymagacie. Icon_minitimeNie 10 Cze - 14:18

Witam ostatnio zaniedbałem serwer przez jakieś 2 tygodnie z powodu braku czasu. Chciałbym aby każdy tutaj konkretnie wypisał jakich zmian teraz oczekujecie i w czym ewentualnie możecie mi pomóc aby rozwijać serwer. Proszę o konkretne wypowiedzi w kilku zdaniach i rzetelną odpowiedź. Bez spamu i zbędnych komentarzy.
Powrót do góry Go down
https://neonaruto.forumpl.net
Szad'Rah
Anbu
Szad'Rah

Liczba postów : 530

PisanieTemat: Re: Jakie zmiany wymagacie.   Jakie zmiany wymagacie. Icon_minitimeNie 10 Cze - 14:23

A wiec tak, mysle, ze przyda sie na serverze ten Kill's Quest (polegajacy na zabijaniu wymaganej ilosci potworow, a nie misji). Mysle, ze mozesz dac komus (mysle, ze Darkowi, bo znacie sie z Real) taka sile, jaka Ty masz, zebyscie na zmiane robili eventy (chocby male).

Zrobic w koncu Kage quest i wziasc Yondaime z miejsca Tsunade, bo za latwo sie wbija nowymi charami.

Dorobic pvp, w porach dnia (np : od 6rano do 14 non pvp, od 14-22 pvp i od 22-6 pvp-enfo)

Expowiska, ale to juz wiesz Very Happy

Zagonic ludzi, ktorzy reklamuja, a ja utrzymam nowych, zeby zostali u nas (dam itemy)

Na razie tyle, gdy wpadne dalej na pomysly, bede dalej pisal.

PS : Mam taki pomysl, niech reklamatorzy reklamuja rowniez na serverach DB i Bleach (jak sa). Poniewaz wiele ludzi grajacych na DB czy Bleach chetnie wejda na Naruto.
Powrót do góry Go down
https://neonaruto.forumpl.net/u41
Senjuu
Jonin
Senjuu

Liczba postów : 452

PisanieTemat: Jakie zmiany wymagacie.   Jakie zmiany wymagacie. Icon_minitimeNie 10 Cze - 14:37

Ja chcę głównie 2 rzeczy: Polepszyć System pvp! Stworzyć runy dla każdej profesji (tak jak Sakury beamy) ale żeby były to targety i nie takie duże tylko te 8 kratek dokoła postaci.

Zrobić tak, że jutsu + pille można użyć jednocześnie, ale zmniejszyć dotację pilli.

Przy dedzie żeby lvl spadał o 1% nasyzch lvli. Np.: 1% z 1000lvla = 990 lvl.

Npc Informator dla nowych graczy. Dałem ten pomysł w poprzednim temacie. https://neonaruto.forumpl.net/t373-npc-w-temple

No i jestem za resetem i obniżeniem expa do x2 x3, ale to już jak kto woli.
Powrót do góry Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Liczba postów : 615

PisanieTemat: Re: Jakie zmiany wymagacie.   Jakie zmiany wymagacie. Icon_minitimeNie 10 Cze - 19:07

Prosiłem o nie spamowanie tutaj. Robi się jak zwykle burdel i później nie chce mi się przeglądać tematu. Jeszcze raz ktoś będzie co kolwiek komentował i dostanie bana.
Powrót do góry Go down
https://neonaruto.forumpl.net
Hinaru
Moderator
Moderator
Hinaru

Liczba postów : 834

PisanieTemat: Re: Jakie zmiany wymagacie.   Jakie zmiany wymagacie. Icon_minitimeNie 10 Cze - 19:24

zgaezam zie z tym wszystkim co napisali koledzi
reklamowwac bd mogl dopiero od piatku tak jak mowilem.
pommuc moge w mapkach , moze nie robie ich za dobrych ale z wiku beda zajefajne
Powrót do góry Go down
Memosyne
Genin
Memosyne

Liczba postów : 69

PisanieTemat: Re: Jakie zmiany wymagacie.   Jakie zmiany wymagacie. Icon_minitimeWto 12 Cze - 20:37

Balans profesji, zmiany w kliencie oraz całkowite wykonanie mapy od zera.
Sprite co do sprite nie wymagam własnych, ale jakieś lepsze by się przydały np. Naruto Story.
Lub aktualne do poprawy.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Jakie zmiany wymagacie.   Jakie zmiany wymagacie. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Jakie zmiany wymagacie.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Zmiany w SMS Shop.
» Zmiany we władzy
» Zmiany w Teamie.
» Zmiany w systemie expienia
» Zmiany w teamie NeoNaruto.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach