Witam serdecznie. W tym temacie chciałbym pokrótce opisać obecna sytuacje serwera jak i nowy team jeżeli można to tak nazwać. W ostatnim czasie nie miałem prawie żadnego kontaktu z Elivem oraz jego "Teamem" po czym otrzymałem pewną prywatną wiadomość ,która dosłownie mną wstrząsnęła. Jest to sprawa dość prywatna i tyczy się jednego ścierwojada ,który grasował po tym forum. Ale nie chciałbym tego tutaj bardziej rozpisywać bo nie wiem czy Eliv sobie tego życzy. Dlatego też postanowiłem ,że nasze drogi z Elivem się rozejdą. Proszę jednak nie brać tego tak dosadnie. Ja i Eliv nie jesteśmy wrogami. Po prostu nastały zmiany w Teamie które w obecnej sytuacji musiały nastąpić. Ponieważ jak pamiętacie pierwsza wersja Neona zakończyła się właśnie przez to ,że Team był źle dobrany. Nie chce w tej chwili aby taka sytuacja się powtórzyła. Jeżeli serwer ma być dobry to nie możemy wpuszczać tu chamstwa (Nie odnoszę się do Eliva) to ja jako Administrator muszę być konsekwentny w swoich działaniach.
Kiedy start?
Start przewiduje w okresie Weekendu majowego. Jednak nie jest to pewna informacja. Czas może się nieznacznie zmienić.
Kto jest obecnie w teamie ?
Kamse - Administrator
Mapo - GM
Suzano - Banner
Hinaru - Anbu
Pozdrawiam serdecznie Kamse.