Liczba postów : 615 Join date : 17/04/2012 Skąd : Kraków
Temat: Pytania do Kamse. Czw 28 Lut - 15:46
Na wszelkie wasze pytania odpowiem w kolejnych audiologach.
Szad'Rah Anbu
Liczba postów : 530 Join date : 04/05/2012 Age : 27 Skąd : Wisla
Temat: Re: Pytania do Kamse. Czw 28 Lut - 17:21
Hmm... W sumie jestem ciekaw paru spraw, a mianowicie :
1.Mowiles, ze mamy czekac na nowe NeoNaruto, bo bedzie lepsze - chcialbym, abys wlasnie mniej wiecej powiedzial czym bedzie sie roznilo od poprzedniego.
2.Nawiazujac juz do servera - czy sila kazdej profesji bedzie zrownowazona? Poniewaz w poprzedniej czesci NeoNaruto wszyscy mowili, ze Suigetsu byl najlepszy (poniewaz wbilem taki poziom, jako jedyny), a w rzeczywistosci znacznie odstawal od innych Neji. Itachi znowu mial zepsute przyrosty i jego czary byly slabsze od innych. Mam nadzieje, ze wezmiecie to pod uwage.
3.Mapa... Mowiliscie o nowej mapie, ale mam nastepujace pytanie - Czy mapa bedzie wieksza i nie bedzie zrobiona "monotonnie". Mowiac monotonnie mam na mysli to, ze expy byly zrobione tak, ze wchodzisz w TP i masz expa - koniec. Mysle, ze lepszym rozwiazaniem byloby zrobienie mniejszej ilosci expow, ale za to bardzo rozbudowanych - dajmy na to, ze jedno kolko na expie trwaloby nawet do 20-30 minut.
4.PVP, pamietamy czasy, jak wszyscy sie pytali o PVP A wiec, znowu zaczynam - czy PVP bedzie naprawione?
5.Czy zostawisz system misji, jak w poprzednim NeoNaruto? Pamietasz, jak milo sie nam zaczynalo, gdy pytales mnie, czy zrobie na forum poradnik, a wlasciwie swoja historie - chetnie to powtorze
Tyle ode mnie, trzymaj sie Kamse.
Senjuu Jonin
Liczba postów : 452 Join date : 05/05/2012
Temat: Re: Pytania do Kamse. Czw 28 Lut - 21:48
Co do pytania 4. mojego przedmówcy. To podpisuję się pod tym pytaniem. Bo to jest rzecz, która najbardziej mnie intryguje.
Senjuu Jonin
Liczba postów : 452 Join date : 05/05/2012
Temat: Re: Pytania do Kamse. Nie 3 Mar - 19:51
Dobra, z mojej strony gratulacje, że przeszliście na 8.54, to po 1. Po drugie, z tego co pokazuje mapka świata shinobi to się fajnie zapowiada Nie ma to jak odkrywać mapkę. Mam nadzieję, że na expa nie będzie szło się przez teleport No i co do tych żywiołów to nawet okej, ale ja bym zrobił trochę inaczej. Profesje normalne, tyle że po jakimś tam poziomie każdy gracz może iść i nauczyć się spella z któregoś żywiołu. Ale to moja wizja, nie mniej czekam na następny artykuł.
Jeśli chodzi o pytania, to mam parę. Mianowicie czy będą inne grafiki? Jaki system pvp? Czy może zostaną wprowadzone pieczęcie ^^ ? I na kiedy start przewidujecie (nie uznaje odpowiedzi typu "ciężko datować początek serwera" )
$wirus'eq Chunin
Liczba postów : 222 Join date : 07/05/2012 Skąd : biorą: się: dzieci?
Temat: Re: Pytania do Kamse. Nie 3 Mar - 21:25
Bodajże na DNO [7.81] można było wybrać sobie wioche i klan ;s ~~ wiec nie innowacja 7.92-->8.54 ~~ no dobrze ze to zrobiliscie ;d [eliv kiedy ta dluga rozmowa ;D] No i wreszcie! Przyspieszycie to troche ;s Simone a Remeres :> Myślę że mape zrobicie w ciągu miesiąca [nawet mniej] + skrypty etc.. pol miesiaca/miesiac no i chyba beta co?
pytania; 1. przyblizona data startu bety? 2. grafiki beda wlasne? (dalem pro grafikowi kontakt do eliva)
kraddy2 Genin
Liczba postów : 59 Join date : 01/07/2012
Temat: Re: Pytania do Kamse. Pon 4 Mar - 14:56
$wirus'eq napisał:
2. grafiki beda wlasne? (dalem pro grafikowi kontakt do eliva)
Ten pro grafik robi teraz sprity do siebie na serwer. :>
Futrzasty Wojownik Chunin
Liczba postów : 183 Join date : 26/05/2012 Age : 26 Skąd : Białystok
Temat: Re: Pytania do Kamse. Pon 4 Mar - 16:42
Widzę , że news dodany. Jestem pod wrażeniem... Ile będą prace trwały ? około pół roku ? Do wakacji? Będę czekał z nie cierpliwościąi no life all day all night <33