New Era of Naruto.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

New Era of Naruto.

Forum gry New Era of Naruto.

IndeksLolLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Powrót NeoNaruto v2.

Go down 
+3
$wirus'eq
Hinaru
Admin
7 posters
AutorWiadomość
Admin
Admin
Admin
Admin

Liczba postów : 615

Powrót NeoNaruto v2. Empty
PisanieTemat: Powrót NeoNaruto v2.   Powrót NeoNaruto v2. Icon_minitimeSob 9 Mar - 10:54

Witajcie serdecznie. Wiem ,że takie tematy były zakładane wielokrotnie i już was to pewnie nudzi. Natomiast dziś przeglądając temat Volturixa bardzo się wzruszyłem przypominając sobie stare czasy.

Zapraszam do zerknięcia tutaj:
https://neonaruto.forumpl.net/t285-neoshinobi-by-volturix#6000

Ale przejdę do rzeczy. Bardzo brakuje mi starego Neo i pomimo tego ,że trwają pracę nad nowym Neo nie będzie ono już takie fajne jak kiedyś mimo wielu nowych systemów. Pytacie pewnie dlaczego? Dlatego ,że gdy serwer będzie dużo lepszy wejdzie na niego wiele osób ,a co za tym idzie wiele cwaniaczków,dzieci Neo nie obrażając oczywiście naszego serwera Smile. Dlatego też zanim nowy serwer wystartuje ,a mogę spokojnie powiedzieć ,że zajmie to jeszcze wiele miesięcy chciałbym postawić starego Neona ,ale na stałe ! Kiedy powstałby nowy serwer była by to serwerownia Naruto tak jak jest to np na DBKO. Wielokrotnie w swoich wypowiedziach nie tylko na forum zawsze stroniłem od tego żeby był "Restart Charów" i jak wiecie pierwsza wersja Neona bez restu stała ponad 6 miesięcy ! Dlaczego wtedy zdecydowałem się na Restart ? Sam tego nie chciałem ale nie mogłem ryzykować w obecnej sytuacji gdy na serwerze pojawiało się zaledwie pięciu graczy w godzinach szczytu i nawet wtedy nie chciałem robić tego restartu jednak większość graczy była za tym. Jednak po restarcie i tak zrezygnowali z gry. Dlaczego? Być może dlatego ,że na serwerze panowała nuda. Mam na to rozwiązanie ,a mianowicie wszystkie SkillRate były by ustawione na x1. Czyli:

EXP x1
Loot x1
Chakra x5
Skill x20 (Na tym silniku skill nie liczy się tak bardzo ,a w dodatku idzie bardzo wolno nawet na takim rate)

Zatem wykonanie wszystkich misji czy wbicie ostatniego transa było by piekielnie trudne i zajęło wiele ciężkich miesięcy pracy nad waszą postacią. Na chwile obecną mam wszystko co potrzebne do odpalenia starego Neo. Jednak wymaga on kilku poprawek np zmiana HP i Chakry Itachiego czy poprawa nie których Jutsu. Zaznaczę również ,że pasuje naprawić błąd z dźwigniami bo to właściwie przez niego tak szybko expiliście. Bo gdyby był on naprawiony to żeby wejść na dane expowisko np Sannin Quest trzeba było by aż czterech osób. Dlatego też mimo waszych wypowiedzi jestem jednak za startem starego Neo. Chciałbym teraz znać waszą opinie na ten temat. Pozdrawiam Kamse
Powrót do góry Go down
https://neonaruto.forumpl.net
Hinaru
Moderator
Moderator
Hinaru

Liczba postów : 834

PisanieTemat: Re: Powrót NeoNaruto v2.   Powrót NeoNaruto v2. Icon_minitimeSob 9 Mar - 10:59

Jestem Za .
Jak już pisałem w temacie Volturixa tęsknie za starym neonkiem
Powrót do góry Go down
$wirus'eq
Chunin

Liczba postów : 222

PisanieTemat: Re: Powrót NeoNaruto v2.   Powrót NeoNaruto v2. Icon_minitimeSob 9 Mar - 12:17

Exp x2
Loot x2
Albo Exp Stage:
Kod:

1-50 x3
51-150 x2
151+ x1

Chakra x6 styknie

+z nowa mapa a nie stara ;s

/@ Katio to ty nie rozumiesz całej sytuacji Razz
Nowa mapa - to nadal tylko mapa... skrypty, gracze etc to server, wiec nie pier... tu farmazonow ;>

Ostatnio zmieniony przez $wirus'eq dnia Sob 9 Mar - 15:44, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
http://dblw.forumpl.net
Senjuu
Jonin
Senjuu

Liczba postów : 452

PisanieTemat: Re: Powrót NeoNaruto v2.   Powrót NeoNaruto v2. Icon_minitimeSob 9 Mar - 12:22

Yo!
Cieszę się że mój album dalej jest wspominany, ale nie o tym mowa. Ja również jestem za, ale Kamse, ustaw chociaż exp x2, x2.5, bo x1 to będzie jak na RL Tibia Very Happy Chętnie pograłbym ze starymi graczami, porobił taski, itd.
Ale niech będzie exp masowy, bo bicie jednego moba parę minut szybko się nudzi Smile Ale to moja opinia.

P.S Przecinek stawia się na końcu wersu Very Happy
Powrót do góry Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

PisanieTemat: Re: Powrót NeoNaruto v2.   Powrót NeoNaruto v2. Icon_minitimeSob 9 Mar - 12:56

$wirus'eq
Naucz się czytać.Napisałem wyraźnie stare Neo.
Powrót do góry Go down
Futrzasty Wojownik
Chunin
Futrzasty Wojownik

Liczba postów : 183

PisanieTemat: Re: Powrót NeoNaruto v2.   Powrót NeoNaruto v2. Icon_minitimeSob 9 Mar - 14:58

gdyby nowa mapa to ok. Ale na starej jest nadal nudno ;3
Powrót do góry Go down
Senjuu
Jonin
Senjuu

PisanieTemat: Re: Powrót NeoNaruto v2.   Powrót NeoNaruto v2. Icon_minitimeSob 9 Mar - 15:00

Na starej na expowisko szło się a obok rozległe pustki były... Mapa powinna być gęsta, zróżnicowana pod względem przyrody, itp. Też jestem za tym, aby na nowej mapie wznowić v1.
Powrót do góry Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

PisanieTemat: Re: Powrót NeoNaruto v2.   Powrót NeoNaruto v2. Icon_minitimeSob 9 Mar - 15:20

Nie będzie nowej mapy na starym Neo. Czy wy nie rozumiecie całej tej sytuacji? Przecież chyba o to chodzi żeby przywrócić stary serwer. Nowa mapa = nowy serwer.
Powrót do góry Go down
Hinaru
Moderator
Moderator
Hinaru

Liczba postów : 834

PisanieTemat: Re: Powrót NeoNaruto v2.   Powrót NeoNaruto v2. Icon_minitimeSob 9 Mar - 15:29

Dokladnie. Kamse ma racje.
Powrót do góry Go down
Aye aka Sasuke:>
Chunin
Aye aka Sasuke:>

Liczba postów : 225

PisanieTemat: Re: Powrót NeoNaruto v2.   Powrót NeoNaruto v2. Icon_minitimeSob 9 Mar - 18:30

Zgodzę sie z Volturixem exp x1 będzie jak na realu
Powrót do góry Go down
Mapo
Anbu Team.
Anbu Team.
Mapo

Liczba postów : 404

PisanieTemat: Re: Powrót NeoNaruto v2.   Powrót NeoNaruto v2. Icon_minitimeSob 9 Mar - 18:52

Mi tam też by pasowało nowe neo,bo wtedy przyjemniej się robi mapy :Razz
Powrót do góry Go down
Senjuu
Jonin
Senjuu

PisanieTemat: Re: Powrót NeoNaruto v2.   Powrót NeoNaruto v2. Icon_minitimeSob 9 Mar - 19:34

No dobra, ale to chociaż ten exp x2 niech zostanie, i żeby nie było na jednym mobie, tylko masowo się expiło pliss Very Happy
Powrót do góry Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

PisanieTemat: Re: Powrót NeoNaruto v2.   Powrót NeoNaruto v2. Icon_minitimeSob 9 Mar - 19:37

Spoko Exp x2 może być. Jeszcze przemyślę całą sprawę i jutro się określę co i jak.
Powrót do góry Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

PisanieTemat: Re: Powrót NeoNaruto v2.   Powrót NeoNaruto v2. Icon_minitimeNie 10 Mar - 19:13

Przemyślałem już całą sprawę i chce poprowadzić reaktywacje Neo. Więcej informacji pojawi się w Newsach w tym tygodniu. Ten temat zamykam.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Powrót NeoNaruto v2.   Powrót NeoNaruto v2. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Powrót NeoNaruto v2.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Powrót NeoNaruto.
» Powrót NeoNaruto - Zapowiedź Pierwsza.
» Powrót NeoNaruto - Zapowiedź Druga.
» Powrót RespecTa!:D
» Powrót Legendy ?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
New Era of Naruto. :: Serwer - Dla graczy. :: Ankiety-
Skocz do: