Admin Admin
Liczba postów : 615 Join date : 17/04/2012 Skąd : Kraków
| Temat: Let's Play NeoNaruto. Sob 6 Kwi - 10:41 | |
| Witajcie część z was już pewnie wie że prowadzę Let's Playowy kanał na YT i nagrywam Tibie. Po starcie Neona mam zamiar nagrywać serie Let's Play NeoNaruto i tutaj mam do was pytanie. Jakie miejsca chcielibyście zobaczyć i jaką postacią mam grać? Osobiście wybrałbym Gaare lub Kibe. Ale czekam na wasze opinie www.YouTube.pl/KastiTV | |
|
Mapo Anbu Team.
Liczba postów : 404 Join date : 18/04/2012
| Temat: Re: Let's Play NeoNaruto. Sob 6 Kwi - 14:55 | |
| To ja napiszę tak . Proponuję grać taką postacią, która będzie sprawiać Ci największą przyjemność. A co do miejsc, to na początku pokaż gdzie expić na jakim lvl, a przy okazji pokazuj questy . Oczywiście także egzaminy na genina, junnina itp | |
|
Hinaru Moderator
Liczba postów : 834 Join date : 20/04/2012 Age : 27 Skąd : SK
| Temat: Re: Let's Play NeoNaruto. Nie 7 Kwi - 10:32 | |
| Jak do wyboru Gaara i Kiba to oczywiście Gaara , o wiele ciekawsza postać. Pokazju miejsca na początku dla low lvl bo pamiętam , że zawsze były z tym problemy i nie wiedzieli gdzie expac ;D Oczywiście wszystkie egzaminy , ciekawsze misje itp. | |
|
Senjuu Jonin
Liczba postów : 452 Join date : 05/05/2012
| Temat: Re: Let's Play NeoNaruto. Nie 7 Kwi - 16:57 | |
| - Hinaru napisał:
- Jak do wyboru Gaara i Kiba to oczywiście Gaara , o wiele ciekawsza postać..
Nie zgodzę się z tobą, wszystko zależy od tego, jak ta postać jest zrobiona. W anime, Gaara może i jest ciekawszy, do tego nie ma żadnych wątpliwości, ale chętnie zobaczyłbym Kibe, nowe transy, może jakiś rodzaj jutsu (np. zamiana w zwierzę). Weź przykład z RL Tibii, może i ciekawie ogląda się na YT jak 75 pallek ubija Demona, ale o wiele bardziej ciekawsze jest, gdy robi to 60 najcik | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Let's Play NeoNaruto. | |
| |
|