| skarga na: yuuko oraz hinaru | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
MrKamilos Uczeń.
Liczba postów : 49 Join date : 19/05/2012 Age : 27 Skąd : kędzirzyn-koźle, Opole
| Temat: skarga na: yuuko oraz hinaru Nie 3 Cze - 12:18 | |
| Zaczelo sie gdy hinaru wbil rs padl i wzialem eq byly grozby ze za to dostane bana potem zaczely sie wyzwiska wiec chce zeby sie to tutaj rozwiazalo ;] a wiec hinaru wyzywa yuuko mi grozi TRAFNIE WYBRANY ANBU | |
|
| |
Yuuko Uczeń.
Liczba postów : 21 Join date : 07/05/2012
| Temat: Re: skarga na: yuuko oraz hinaru Nie 3 Cze - 12:30 | |
| no dalej ja czekam na bana, sam wyzywales polske i polakow. Zero partyiotyzmu .. | |
|
| |
MrKamilos Uczeń.
Liczba postów : 49 Join date : 19/05/2012 Age : 27 Skąd : kędzirzyn-koźle, Opole
| Temat: Re: skarga na: yuuko oraz hinaru Nie 3 Cze - 12:31 | |
| a widziales jak polacy sie zachowuja?... tu masz przyklad takich ;O | |
|
| |
Senjuu Jonin
Liczba postów : 452 Join date : 05/05/2012
| Temat: skarga na: yuuko oraz hinaru Nie 3 Cze - 12:35 | |
| Dlaczego nie napiszesz nic o sobie? Jakim to jesteś śmieciem i nieudacznikiem. Nie umiesz grać uczciwie to takich jak ty się tępi.
@co do wypowiedzi Yuuko ja byłem przy tym i Yuuko ma rację, Kamil wyraził swoje poglądy co do Polski i Polaków. Zero patriotyzmu...
Ostatnio zmieniony przez Senjuu dnia Nie 3 Cze - 12:36, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Senjuu Jonin
Liczba postów : 452 Join date : 05/05/2012
| Temat: Re: skarga na: yuuko oraz hinaru Nie 3 Cze - 12:36 | |
| - MrKamilos napisał:
- a widziales jak polacy sie zachowuja?... tu masz przyklad takich ;O
Haha...mówisz w tym przypadku o sobie, albo o serwerach na których jest taka rywalizacja że każdy zapomina co to jest kultura. Nie umiesz się zachować tak, by było dobrze no to się nie dziw że inni cię wyzywają. | |
|
| |
MrKamilos Uczeń.
| Temat: Re: skarga na: yuuko oraz hinaru Nie 3 Cze - 12:38 | |
| uczciwie? to ze padl na rs na swoja odpowiedzialnosc to nieuczciwe ? pokaz mi server gdzie koles cie zacznie wyzywac ze kradniesz za to ze zdobyles itemki z rs'a ;D
Zreszta nie mam zamiaru sie z wami klocic jeszcze tutaj ;]. poczekam az kage odpowie i zobaczymy ;d
Ostatnio zmieniony przez MrKamilos dnia Nie 3 Cze - 12:42, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Hinaru Moderator
Liczba postów : 834 Join date : 20/04/2012 Age : 27 Skąd : SK
| Temat: Re: skarga na: yuuko oraz hinaru Nie 3 Cze - 12:41 | |
| nawet się nie bede tłumaczyć. Dobrze wszyscy wiedzą że rzadko kiedy przeklinam i że musze być naprawdę zły żeby urzywać takich słó Za NABu już zrezygnowałem. A coo tego Dobrze trafiony ANBU To nie kage mnie wybrał tylko Gracze Normalni GRacze I wy się potem dziwicie , my reklamujemy a gfraczy coraz mniej to właśnie przez takich ludzi jak Mr Kamilos
| |
|
| |
MrKamilos Uczeń.
| Temat: Re: skarga na: yuuko oraz hinaru Nie 3 Cze - 13:16 | |
| bardzo mnie to cieszy bo sie nie nadajesz ;] | |
|
| |
Admin Admin
Liczba postów : 615 Join date : 17/04/2012 Skąd : Kraków
| Temat: Re: skarga na: yuuko oraz hinaru Nie 3 Cze - 13:32 | |
| Jest to pierwsza taka sytuacja. Gracze otrzymali ostrzeżenie. Zamykam. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: skarga na: yuuko oraz hinaru | |